Πολιτικη & Οικονομια

Βίτσας: «Σε επικίνδυνη κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο καθένας σκέφτεται τι θα κάνει»

«Δεν με εκφράζει η ηγεσία», δηλώνει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δημήτρης Βίτσας για τον Στέφανο Κασσελάκη και την κατάσταση στο κόμμα

Ο Δημήτρης Βίτσας σε νέες του δηλώσεις σήμερα (25.10) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε επικίνδυνη κατάσταση και ο καθένας σκέφτεται τι θα κάνει, ωστόσο, εξέφρασε ελπίδες ότι το κόμμα μπορεί να σωθεί. 

Το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι δεν τον εκφράζει η ηγεσία του κόμματος και υπογράμμισε ότι το μέλος και στέλεχος θα πάρει τις δικές του αποφάσεις. 

Σε άλλο σημείο, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν αμφισβητεί ότι κέρδισε με διαφανή τρόπο. Επίσης, είπε ότι θα χρειαζόταν μια βοήθεια από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν γνωρίζει αν του δόθηκε.

Κατσαρός: «Μόνη λύση στο αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ είναι να παραιτηθεί ο Κασσελάκης»

«Εμφυλιοπολεμικό» είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα εσωτερικά του κόμματος. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης Κατσαρός, μιλώντας σήμερα στο Mega, υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να επιβεβαιωθεί διαγράφοντας ιστορικά στελέχη.

«Είναι ένα φαινόμενο σύνηθες, αυτό που αποκαλούμε άνοδος της ασημαντότητας. Ψάχνει έναν τρόπο να επιβεβαιωθεί καταφερόμενος σημαντικών στελεχών με τεράστια προσφορά στο κόμμα. Προσπαθεί να επιβεβαιώσει, σε μία κατάσταση απελπιστική για αυτόν, την ηγεσία του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαρός και υπογράμμισε ότι εκείνος που θα έπρεπε να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ια πρέπει να είναι ο ίδιος ο κ. Κατσαρός. 

«Δεν μπορεί να καταφέρεται με τεράστια έλλειψη σεβασμού στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που δημιούργησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, για να τον βρει ο κος Κασσελάκης. Είναι αυτό που λέμε “ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα”», είπε ακόμη ο κ. Κατσαρός. 

Ο Τάκης Κατσαρός υποστήριξε ότι κανένας δεν θα ψηφίσει τη διαγραφή των ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. «Βρίσκεται σε τεράστιο αδιέξοδο και η μόνη λύση θα ήταν να υποβάλλει όσο πιο γρήγορα την παραίτησή του», δήλωσε. Μεταξύ άλλων το στέλεχος του κόμματος σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης επιδείκνυε τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ θα έπρεπε να κάνει αγώνα για τον πόλεμο στο Ισραήλ και την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας.

Στο στόχαστρο του κ. Κατσαρού βρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας. «Έχει τις ευθύνες του κι επειδή έχει μεγάλες ευθύνες για τον τρόπο εκλογής που εκείνος επέβαλε, πιστεύω θα έπρεπε να πάρει θέση. Ο κ. Κασσελάκης είναι φανερό ότι ξεφουσκώνει. Πρέπει να διευκολύνει και ο ίδιος με την παραίτησή του. Ο ίδιος είχε πει ότι η πολιτική για εκείνον είναι ένα διάλειμμα ανάμεσα στις επιχειρηματικές του ενασχολήσεις. Δεν κράτησε αρκετά αυτό το διάλειμμα; Ας γυρίσει πίσω στις επιχειρήσεις του και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwh7apmsdkq9)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ