Πολιτικη & Οικονομια

Η Γεωργία Γεννιά επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ με μία αγκαλιά στον Νίκο Ανδρουλάκη

Η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γεωργία Γεννιά αγκαλιάζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη
Η Γεωργία Γεννιά αγκαλιάζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ © Facebook

Γεωργία Γεννιά: Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η αγκαλιά στον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Γεωργία Γεννιά φαίνεται ότι επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρησή της από την Κουμουνδούρου, πριν από περίπου έναν μήνα. Η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιά, υπήρξε στέλεχος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, «μετακινήθηκε» στο κόμμα της Αριστεράς με το οποίο είχε εκλεγεί στις κάλπες του 2015. 

«Με ανάμεικτα συναισθήματα και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, αποχωρώ όσο πιο ήσυχα γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Κατέθεσα σήμερα την παραίτησή μου χωρίς να περιμένω Μεσσίες που θα αλλάξουν με ένα μαγικό ραβδάκι την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του Κόμματος. Οι πολιτικές και τα προγράμματα, το όραμα για μια κοινωνία Δίκαιη, που θα βγει «όρθια» από την κρίση, με οδήγησαν στην απόφαση πριν από 13 χρόνια να επιλέξω κοινή πορεία με πολλούς συντρόφους που ο καθένας έδωσε την προσωπική του μάχη», είχε γράψει η Γεωργία Γεννιά στις αρχές Σεπτέμβρη, κάνοντας γνωστή την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ήταν ένα Κίνημα όλο αυτό που ζήσαμε αλλά για εμένα προσωπικά τα Οράματα "ξεθώριασαν"… Με σεβασμό σας υπερευχαριστώ όλες και όλους όσες και όσους με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι και εύχομαι εις το επανιδείν !! Οι αγώνες συνεχίζονται καθημερινά και δίνονται μέσα στην κοινωνία δίπλα στους συνανθρώπους μας...», κατέληγε η Γεωργία Γεννιά στην ίδια ανάρτηση. 

Με ανάμεικτα συναισθήματα και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, αποχωρώ όσο πιο ήσυχα γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ....

Posted by Georgia Gennia on Tuesday, September 12, 2023

Η Γεωργία Γεννιά και η αγκαλιά επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ

Το βράδυ της Δευτέρας (16.10) η Γεωργία Γεννιά φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γαβρίλη Χαραζίδη, ο οποίος ανήρτησε τη φωτογραφία στο Facebook. «Η Γουρικη επιστροφη της Γεωργίας Γεννιά στο ΠΑΣΟΚ και στο πλευρο του Προέδρου μας Νικου Ανδρουλάκη», έγραψε ως λεζάντα της φωτογραφίας ο κ. Χαραζίδης. 

" Η Γουρικη επιστροφη της Γεωργίας Γεννιά στο ΠΑΣΟΚ και στο πλευρο του Προέδρου μας Νικου Ανδρουλάκη "

Posted by Gavrilis Xarazidis on Monday, October 16, 2023

Ποια είναι η Γεωργία Γεννιά

Η Γεωργία Γεννιά είναι πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ά Πειραιά και Νήσων και υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. 
Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1974, ενώ έχει προσφυγικές ρίζες από τη Σμύρνη της Μικρασίας. Ήταν αθλήτρια στίβου στον Γ.Σ.Αρκαδίας. Το 1998 εξελέγη στο ΚΣ Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ , με αρμοδιότητες στο Γραφείο Σπουδάζουσας.

Η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά στο βήμα της Βουλής
Η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά, είχε αποχωρήσει από το κόμμα της Κουμουνδούρου πριν από έναν μήνα © EUROKINISSI

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. Ε.Κ.Π.Α. Έχει υπηρετήσει σε σχολεία του Πειραιά με θητεία από το 2011 στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένη με τον γυμναστή και πρώην καλαθοσφαιριστή του Πειραϊκού, Στράτο Βαφεία κι έχει έναν 16χρονο γιο.  Εξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και ήταν μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Μορφωτικών Υποθέσεων, Υποεπιτροπής Οδικής Ασφαλείας, Υποεπιτροπής Ναρκωτικών ουσιών, Ειδικής Επιτροπής Δημογραφικού. Είναι μέλος του Συλλόγου Διαβητικών ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ως άτομο με Διαβήτη Τύπου Ι. 

Η Γεωργία Γεννιά με καφέ στο χέρι ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό
Η Γεωργία Γεννιά φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη © EUROKINISSI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ