- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με τον Νίκο Χαρδαλιά έχουμε κοινό αξιακό σύστημα
Η ηθοποιός εξηγεί γιατί αποφάσισε να μπει στον πολιτικό στίβο και μιλά για την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά»
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: H ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει για την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά.
Έχοντας διαγράψει τη δική της πορεία, μετά την αποφοίτησή της από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών της, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πιστεύοντας πως «κάθε πολίτης που θέλει να είναι ενεργός οφείλει να βγαίνει μπροστά».
Γιατί θέλετε να γίνετε Περιφερειακή Σύμβουλος;
Γιατί έχω πολύ όρεξη και θέληση να υλοποιήσω αυτά που θα βελτιώσουν την Αττική μας. Γιατί θέλω να πρόσφερα έμπρακτα στον τόπο που μεγάλωσα και στους ανθρώπους του. Ο ρόλος της περιφέρειας και των δήμων έχουν πολύ κομβικό ρόλο στο τρόπο διαβίωσης των πολιτών καθώς αποτελούν «μικρές κυβερνήσεις». Θέλω λοιπόν να λάβω μέρος στη διαμόρφωση μιας ισχυρής περιφέρειας για όλους.
Τι συνέβαλε στο να λάβετε αυτή την απόφαση;
Θεωρώ πως όποιος άνθρωπος αγαπάει τον τόπο του και τους ανθρώπους του αξίζει να ασχοληθεί με τα κοινά και να αποκτήσει ενεργό ρόλο. Δεν είχα ποτέ βλέψεις για πολιτική καριέρα και να λάβω μια θέση στην πολιτική σκηνή. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω και η αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που μπορείς πραγματικά να προσφέρεις. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και προσκλήσεις. Σε κάποιες λέμε όχι και σε κάποιες λέμε ναι! Στην πρόσκληση του Νίκου Χαρδαλιά είπα ναι για δυο λόγους. Ο ένας είναι γιατί δεν μου αρέσει να διαμαρτύρομαι εάν δεν είμαι η ίδια διατεθειμένη να κάνω κάτι γι’ αυτά. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Νίκο. Με τίμησε με την πρόσκληση ένας δραστήριος άνθρωπος, αεικίνητος με όραμα, όπου ό,τι του έχει ανατεθεί είναι άκρως αποτελεσματικός και γι’ αυτό δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.
Τι μήνυμα θα θέλατε να απευθύνετε προς τους πολίτες της Αττικής;
Από τις βουλευτικές εκλογές παρατηρήθηκε μεγάλο ποσοστό αποχής από τις κάλπες. Επικρατεί μια αποστροφή των πολιτών από τα κοινά. Είμαι αισιόδοξη όμως και ευελπιστώ πως αυτό δεν θα γίνει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πως ο κόσμος θα συμμετέχει. Προτρέπω γενικά τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νέα γενιά την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου, να πάει στις κάλπες και να ψηφίσει. Με την αποχή δεν λύνονται τα προβλήματα, μόνο διογκώνονται. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ο καθένας με τον τρόπο του να αναδείξουμε την Περιφέρειά μας και να τη φτάσουμε στο επίπεδο που της αξίζει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.