Τετ - α - τετ Αχτσιόγλου - Κασσελάκη στη Βουλή
Στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου
ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Έφης Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη δύο ημέρες μετά τις εκλογές
Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Στέφανος Κασσελάκης έχουν αυτήν την ώρα συνάντηση στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το τετ - α - τετ αυτό, θεωρείται ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα προσέγγισης των δύο πλευρών μετά τις σκληρές προεκλογικές δηλώσεις.
Νωρίτερα σήμερα (26.9), ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος -όπως αποφασίστηκε- θα παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα», ανέφερε ο νέος πρόερος του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Κασσελάκη - Φάμελλού
Η κατ΄ιδίαν συνάντηση Κασσελάκη-Φάμελλου διήρκεσε μιάμιση ώρα και ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινοβουλευτική λειτουργία του κόμματος.
Μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, των μελών του, ο Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα, ενημερώθηκε για όλη τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.
«Έχουμε πολύ δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει, από εδώ και πέρα, πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις, και ως κόμμα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η οικονομία και η κοινωνία, και το μέλλον της χώρας. Ο Σωκράτης (σ.σ. Φάμελλος), ο Διονύσης (σ.σ. Καλαματιανός), κάνουν έναν τιτάνιο άθλο, για να μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις μας και νομίζω, από εδώ και πέρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει και να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες υποδέχθηκαν στην αίθουσα που εργάζονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντάς τον ότι επισκέπτεται ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού κλάδου, με τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της Βουλής και αναμεταδόσεις τους, οι οποίες πολλές φορές υπερβαίνουν το 24ωρο συνεχούς εργασίας. «Άρα, αν έρθω να εργαστώ στις δύο το πρωί, θα μπορούσα να σας βρω εδώ. Μην εκπλαγείτε αν συμβεί. Θα μπορέσω να σας βρω;» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.