Πολιτικη & Οικονομια

Οργή Πολάκη για την εγκύκλιο της εφορευτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτη… πάρτε την πίσω»

«Ανέκδοτο» χαρακτηρίζει ο βουλευτής Χανίων την απόφαση για τα παλιά μέλη του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ - Παύλος Πολάκης: Οργισμένη αντίδραση με υπονοούμενα για την εγκύκλιο σχετικά με τα παλιά μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο.
Την έντονη διαφωνία του με την εγκύκλιο της ΚΕΦΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης © Eurokinissi/George Kontarinis

ΣΥΡΙΖΑ - Παύλος Πολάκης: Οργισμένη αντίδραση με υπονοούμενα για την εγκύκλιο σχετικά με τα παλιά μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο.

Την οργή και την έντονη διαφωνία του με την εγκύκλιο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία τα μέλη του κόμματος που απείχαν από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να δηλώσουν αν θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων χαρακτήρισε την απόφαση αυτή «απαράδεκτη» και «ανέκδοτο» και καλεί την ΚΕΦΕ να πάρει πίσω την εγκύκλιο.

Μάλιστα, αντιπροτείνει ο κατάλογος των παλαιών μελών να σταλεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορή σε όλες τις νομαρχιακές της χώρας ώστε «όταν θα έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9 άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000 τότε θα υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακή, όπου στελέχη που θα είναι εκεί ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδούρου, θα δίνει το οκ για να ψηφίσει ακολουθώντας τη διαδικασία».

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, όλα τα άλλα είναι είτε για να κοροϊδευόμαστε,είτε για να καθυστερούμε και να διώχνουμε κόσμο,είτε…..άστο δεν το λέω...», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΕ !! Πάρτε την πίσω ! Πάλι ταυτοποίηση;;;;;; Πόσες ταυτοποιήσεις θέλετε επιτέλους;;;;Έχει...

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, September 18, 2023

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΕ !!

Πάρτε την πίσω !

Πάλι ταυτοποίηση;;;;;;

Πόσες ταυτοποιήσεις θέλετε επιτέλους;;;;Έχει καταντήσει ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ,για να ψηφίσουν χωρίς πρόβλημα παλιά μέλη τα οποία για κάποιο λόγο (Υγειας,επαγγελματικό κλπ) δεν ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών:

Με ευθύνη της πολιτικής γραμματειας (του Οργανωτικού) και της ΚΕΦΕ ο κατάλογος των παλαιών μελών που υπάρχει στην Κουμουνδουρου,ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Την ημέρα των εκλογών σε κάθε εκλογικό τμήμα

θα υπάρχει η πρόσβαση στον κατάλογο των 146.000 μελών που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακη και που θα είναι ο βασικός εκλογικός κατάλογος.

Όταν έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9 άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000 τότε:

θα υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακη οπου στελέχη που θα είναι εκει ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδουρου, θα δίνει το οκ για να ψηφίσει ακολουθώντας τη διαδικασία (εγγραφη στο βιβλίο και στο ταμπλέτες κλπκλπ)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ,όλα τα άλλα είναι είτε για να κοροϊδευόμαστε,είτε για να καθυστερούμε και να διώχνουμε κόσμο,είτε…..άστο δεν το λέω …όλοι καλοί είμαστε ….

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! Αλλάξτε αύριο την απόφαση και το SMS που στείλατε!!!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ