Πολιτικη & Οικονομια

«Με καθαρό μυαλό και το χέρι στην καρδιά»: Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει πλέον Στέφανο Κασσελάκη

Αποσύρει με αιχμές τη στήριξή της από την Έφη Αχτσιόγλου, την οποία είχε ψηφίσει στον α' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Ακρίτα
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αλλαγή πλεύσης από την Έλενα Ακρίτα: Αποσύρει τη στήριξη από την Έφη Αχτσιόγλου, ψηφίζει Στέφανο Κασσελάκη πλέον για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αποσύρει τη στήριξη της η Έλενα Ακρίτα προς την Έφη Αχτσιόγλου, την οποία ψήφισε στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, και ανακοινώνει ότι την Κυριακή που έρχεται θα υποστηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο.

Μάλιστα, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδίαιτερα επικριτική απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου για τη δήλωσή της μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή που μας πέρασε. «Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα», γράφει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Από την άλλη, η κ. Ακρίτα εξαίρει το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης δεν σχολίασε επικριτικά τους συνυποψήφιους του.

«Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του», σημειώνει η Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτησή της

Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη. Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές...

Posted by Elena Akrita on Monday, September 18, 2023

Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη - κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριέρα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.
Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Η Έλενα Ακρίτα είχε προαναγγείλει την κίνησή της

Χτες, η κ. Ακρίτα είχε εκφράσει τον προβληματισμό της για τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την τελική επιλογή της την ερχόμενη Κυριακή.

Για το ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Επικρατείας ανέφερε ότι δεν θεωρεί ότι είναι κακό πράγμα, προσθέτοντας ότι υπάρχουν προβλήματα και βλαπτικές συμπεριφορές εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι διασπάσεις δεν είναι πάντα κακό, όπως όταν η γατούλα κάνει κακάκια και τα κρύβει κάτω από το χαλί - γιατί κακά τα ψέματα έχουμε «κακάκια» κάτω από το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ, το λέω ευθαρσώς, δεν είναι ό,τι πιο υγιές», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα είπε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν πρόσωπα που βλάπτουν το κόμμα, αν και δεν κατονόμασε κάποιον.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε όλους «να ακούσουν» τι έχουν να πουν οι ψηφοφόροι που έδωσαν την πρωτιά στον Στέφανο Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές, χωρίς να ενδίδουν στην απαξίωση και τον φανατισμό για τις εσωκομματικές διαφωνίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ