Πολιτικη & Οικονομια

«Η αλαζονεία θα πληρωθεί»: Η απάντηση Πολάκη σε Αχτσιόγλου για τα «θολά νερά» στον ΣΥΡΙΖΑ

«Σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» του Παύλου Πολάκη κατά της Έφης Αχτσιόγλου μετά τη δήλωσή της για τη νίκη Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές

Καλά κρατεί η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Η Έφη Αχτσιόγλου - όπως και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - άφησε αιχμές για το αποτέλεσμα, με τον Παύλο Πολάκη να της απαντάει με «καρφιά».

Μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, η αντίπαλός του στις εσωκομματικές εκλογές σχολίασε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», με τον βουλευτή Χανίων να απαντάει χρησιμοποιώντας μια φράση της.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης - ο οποίος ως γνωστόν στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη - έγραψε στο Facebook: «Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακή! Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης».

Και προσθέτει σε υστερόγραφο: «Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελακη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό! Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή».

Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη! Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερα ...

Posted by Παυλος Πολακης on Sunday, September 17, 2023

Έφη Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων

Το σχόλιο αποτελεί αιχμή κατά της Έφης Αχτσιόγλου που δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων» και απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή (24/9).

Αναλυτικά, η δήλωσή της

«Σήμερα είναι μεγάλη βραδιά για την παράταξή μας. 146.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της αριστεράς στην σύγχρονη εποχή, για ένα ακόμα που θα είναι ισχυρό για ένα κόμμα σύγχρονο.

»Ευχαριστώ όλες και όλους για την συμμετοχή σας. Ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθεται στις αξίες μας, που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα.

»Σας καλώ να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή διότι θα είναι καθοριστική.

»Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι, και μιλώ για τους αγώνες στη Βουλή και στην κοινωνία, αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στον θολά νερά των εύκολων λύσεων.

»Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε κι αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί. Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ