Πολιτικη & Οικονομια

Στήριξη Βολτ στον Νίκο Νυφούδη για τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το Βολτ στηρίζει τον Νίκο Νυφούδη και την παράταξη «Ανθρώπινη πόλη» για τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.
Ο Νίκος Νυφούδης είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, με την παράταξη «Ανθρώπινη πόλη» © Facebook/ Νίκος Νυφούδης

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το Βολτ στηρίζει τον Νίκο Νυφούδη και την παράταξη «Ανθρώπινη πόλη» για τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.

Μετά τον Σπύρο Πέγκα στον δήμο Θεσσαλονίκης, άλλο ένα πρώην στέλεχος του Ποταμιού, ο πρώην βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Νίκος Νυφούδης κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήμαρχος στην περιοχή Πυλαίας - Χορτιάτη υποστηριζόμενος από το Βολτ.

Η στήριξη του πανευρωπαϊκού, προοδευτικού κινήματος Βολτ στην υποψηφιότητα του Νίκου Νυφούδη σηματοδοτεί τη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή.

«Η συσπείρωση αυτών των δυνάμεων που επιθυμούν διακαώς την πρόοδο και την ευημερία με πρόταγμα τις αξίες μίας ευνομούμενης και δημοκρατικής κοινωνίας δεν είναι τυχαία. Ο Νίκος Νυφούδης στην έως τώρα πολιτική του διαδρομή τόσο στην Αυτοδιοίκηση, όσο και στην κεντρική σκηνή έχει δώσει ξεκάθαρα δείγματα γραφής. Άλλωστε η αναφορά του στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε τονίσει ότι η διεκδίκηση του Δήμου από τον ίδιο ως επικεφαλής της παράταξης  είναι «μια προσπάθεια που έχει προφανώς σαφή ιδεολογικά χαρακτηριστικά: την αγάπη για τον τόπο μας και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το δημόσιο χώρο» στέλνοντας σαφή μηνύματα ότι θα κρατήσει την σημαία των ιδεών του ψηλά.

Στην ήδη υπάρχουσα στήριξη από ανθρώπους της κοινωνίας, της εργασίας, της στήριξης από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με κοινές τις αξίες της προόδου και της ευημερίας έρχεται να προστεθεί η στήριξη του Βολτ Ελλάδας.

Το Volt είναι ένα πανευρωπαϊκό, προοδευτικό Κίνημα που προσδοκά την ριζική αλλαγή των πολιτικών της ΕΕ. Το Βολτ μέσα από σημαντικές προτάσεις προσδοκά στην διαμόρφωση κοινών θέσεων, αλλά και ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θέσεων για την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Βολτ Ελλάδας για την υποψηφιότητα του Νίκου Νυφούδη

Ο Νίκος Νυφούδης, εκ των ιδρυτικών μελών του Βολτ Ελλάδας είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, με την παράταξη «Ανθρώπινη πόλη». 

Το Βολτ περήφανα στηρίζει και συνδράμει εμπράκτως στο όραμα του Νίκου Νυφούδη για μια ανθρωποκεντρική κοινωνία που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων με σύνθημα «Μικρά Λόγια, Μεγάλα Βήματα». Έχοντας κοινές αξίες με το Βολτ, συσπείρωσε μια ομάδα από έμπειρα και αξιόλογα στελέχη, επιχειρηματίες και κατοίκους από όλες τις δημοτικές ενότητες, με στόχο να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, και να καταστεί φιλικός προς τους πολίτες του και το φυσικό του περιβάλλον. 

Ο Νίκος Νυφούδης, γεννήθηκε στην Πυλαία. Στα 43 του μετράει ήδη χρόνια πολιτικής εμπειρίας,  αφού ξεκίνησε την ενασχόληση του στην τοπική αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικία ως Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε Δήμο Πυλαίας και στα 30 του ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Ορκίστηκε Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι τον Μάιο του 2019 και διετέλεσε μέλος κεντρικών επιτροπών της Βουλής. Είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία, στο Χορτιάτη και στο Λονδίνο. Έχει βαθιά πίστη στον εθελοντισμό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την νεολαία για τα οποία έχει γράψει τρία βιβλία. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Βολτ Ελλάδας πρεσβεύοντας βαθιά τις βασικές αρχές και αξίες του. 

Το Βολτ εύχεται καλή επιτυχία στον Νίκο Νυφούδη και στην ομάδα του και καλεί τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με την ψήφο τους να συνταχθούν από κοινού στο όραμα για μια «Ανθρώπινη πόλη». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ