Πολιτικη & Οικονομια

Στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Μίλησε με πλημμυροπαθείς

Θα μεταβεί στο συντονιστικό κέντρο στη Λάρισα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κακοκαιρία Daniel: Έφτασε στην Καρδίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο γήπεδο της Καρδίτσας, όπου έχει στηθεί συντονιστικό κέντρο για την υποδοχή των πλημμυροπαθών, έφτασε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί φτάνουν οι πολίτες μετά τον από αέρος απεγκλωβισμό τους από τις πληγείσες περιοχές και τους δίνονται οι πρώτες βοήθειες και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες και υπεύθυνους, ενώ ενημερώθηκε για τη λειτουργία του κέντρου, όπως και για τις ανάγκες και τις διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης.

Με το ελικόπτερο ο κ. Μητσοτάκης πέταξε πάνω από πλημμυρισμένες περιοχές της Καρδίτσας και των Τρικάλων για να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής και τη σημερινή εικόνα.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται το μεσημέρι να επισκεφθεί το Συντονιστικό Κέντρο, το οποίο λειτουργεί στην έδρα της Περιφέρειας στη Λάρισα. Εκεί θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τους αρμόδιους για το συντονισμό του έργου της διάσωσης κατοίκων και αποκατάστασης υποδομών.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvdd849g5k0p)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.