- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Έντονη αντίδραση Τσαπανίδου για βίντεο Ζαχαράτου: «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση»
Ο διάλογος με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Εκλογές 2023: Αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου για βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου: «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση»
Ως «βαρύτατη σεξιστική επίθεση» θεώρησε το βίντεο σάτιρας του Τάκη Ζαχαράτου η Πόπη Τσαπανίδου.
Όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του «μαραθωνίου» για τις δεύτερες εκλογές 2023, ένα βίντεο στο οποίο ο Τάκης Ζαχαράτος μιμούνταν την Πόπη Τσαπανίδου. Το βίντεο περιλάμβανε φράσεις όπως «θέλω να ολοκληρώσω», «κρατάω το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ» ή «έφερα το αποσμητικό, την μπούκλα και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ».
Όλες αυτές η εκφράσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Πόπη Τσαπανίδου: Είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση με χυδαίες λέξεις
Αργότερα στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου και έδειξε τη δυσφορία της για τα όσα της είχαν μεταφερθεί σχετικά με τα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου. «Μου έστειλαν ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του κυρίου, το κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέδραση στην έντονη διαμαρτυρία της Πόπης Τσαπανίδου. «Ε όχι, είστε υπερβολική, έχω δεχθεί κι εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άγρια, επί δεκαετίες», απάντησε ο δημοσιογράφος.
«Καλοδεχούμενη και η σάτιρα. Μου μεταφέρονται λέξεις, εκφράσεις, που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Είναι κρίμα. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μεταφέρονται τέτοιες εκφράσεις σε τέτοιο βίντεο σατιρικό», του εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Νομίζω είστε υπερβολική, ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα», επέμεινε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
«Είχε χυδαίες λέξεις», του επεσήμανε η Πόπη Τσαπανίδου, αλλά ο δημοσιογράφος επέμεινε στη διαφωνία του. «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλεί η σάτιρα, το έχω υποστεί 30 χρόνια», συμπλήρωσε.
«Δεν με ενοχλεί καθόλου η σάτιρα και η βαρύτερη επίθεση, όχι η σεξιστική. Αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή για μένα», ξεκαθάρισε η Πόπη Τσαπανίδου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.