- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι - «Τους ενώνει πια μόνο το παιδί»
«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα με καθαρό πρόσωπο», δηλώνει ο δικηγόρος της
Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι: Λύση του συμφώνου συμβίωσης και χωρισμός για το ζευγάρι μετά το Qatargate
Τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι επιθυμεί η Εύα Καϊλή στον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο συνήγορός της σήμερα (16.6). Το ζευγάρι τραβά και επίσημα, πλέον, χωριστούς δρόμους, μετά την εμπλοκή τους στην υπόθεση του Qatargate.
Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή δήλωσε ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, τον ενημέρωσε πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίον διαμένουν πλέον σε ξεχωριστά σπίτια. «Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης», δήλωσε ο ποινικολόγος και πρόσθεσε: «Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κ. Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση».
Επιπλέον, ο κ. Δημητρακόπουλος ρωτήθηκε και στο γιατί δεν πήγε η Εύα Καϊλή στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε πως ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της και πως βούλησή της είναι να συμμετέχει 100% στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.
Εύα Καϊλή: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα με καθαρό το πρόσωπο»
Όσο για το αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και την πολιτική σκηνή, η Εύα Καϊλή έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα, «αλλά με καθαρό το πρόσωπο». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ακόμη ότι η Εύα Καϊλή έχει σήμερα κοντά της ελάχιστους ανθρώπους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.