Πολιτικη & Οικονομια

Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι - «Τους ενώνει πια μόνο το παιδί»

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα με καθαρό πρόσωπο», δηλώνει ο δικηγόρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύα Καϊλή - Φραντσέσκο Τζόρτζι
© EUROKINISSI

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι: Λύση του συμφώνου συμβίωσης και χωρισμός για το ζευγάρι μετά το Qatargate

Τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι επιθυμεί η Εύα Καϊλή στον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο συνήγορός της σήμερα (16.6). Το ζευγάρι τραβά και επίσημα, πλέον, χωριστούς δρόμους, μετά την εμπλοκή τους στην υπόθεση του Qatargate.  

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή δήλωσε ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, τον ενημέρωσε πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίον διαμένουν πλέον σε ξεχωριστά σπίτια. «Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης», δήλωσε ο ποινικολόγος και πρόσθεσε: «Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κ. Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctd2jyihmdg1)

Επιπλέον, ο κ. Δημητρακόπουλος ρωτήθηκε και στο γιατί δεν πήγε η Εύα Καϊλή στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε πως ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της και πως βούλησή της είναι να συμμετέχει 100% στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

Εύα Καϊλή: «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα με καθαρό το πρόσωπο»

Όσο για το αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και την πολιτική σκηνή, η Εύα Καϊλή έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα, «αλλά με καθαρό το πρόσωπο». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ακόμη ότι η Εύα Καϊλή έχει σήμερα κοντά της ελάχιστους ανθρώπους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ