Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Μαρινάκης: Παπαδημούλης και ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας για το ναυάγιο

Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που επέρριπτε ευθύνες στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ναυάγιο στην Πύλο - Παύλος Μαρινάκης: Ο κ. Παπαδημούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν για ακόμα μια φορά να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας.
Την αντίδραση του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε ανάρτησή του στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης © Γιάννης Λιάκος/Eurokinissi

Ναυάγιο στην Πύλο - Παύλος Μαρινάκης: Ο κ. Παπαδημούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν για ακόμα μια φορά να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας

Την αντίδραση του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε ανάρτησή του στο Τwitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

O Δημήτρης Παπαδημούλης υποστήριξε στο αρχικό tweet που δημοσίευσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ότι το ναυάγιο στην Πύλο εκθέτει την Ελλάδα, για να ανασκευάσει στη συνέχεια και να γράψει ότι «εκθέτει όσους είχαν ευθύνη και δυνατότητα για τη διάσωσή τους».

Με αφορμή την ανάρτηση και την ανασκευή της για το ναυάγιο στην Πύλο από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο κ. Μαρινάκης, αναφέρει σε δήλωσή του: 

«Την ώρα που οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος δίνουν σκληρό αγώνα στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διασύρει διεθνώς τη χώρα μας επιρρίπτοντας στο Λιμενικό ευθύνες στη διάσωση

»Δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει πολιτικά το τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.

»Δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών που θέτουν σε κίνδυνο απελπισμένους ανθρώπους, αλλά στοχοποιεί τους διασώστες.

»Τα άθλια δίκτυα διακινητών πρέπει να βρουν την απάντηση που τους αξίζει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από μια συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική, την οποία η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει σταθερά».

Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, είχε υποστηρίξει στο αρχικό του tweet: 

Ναυάγιο στην Πύλο – Δημήτρης Παπαδημούλης: Έριξε ευθύνες στην Ελλάδα σε ανάρτησή του στο Twitter - Τι υποστήριξε «πριν και μετά» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, όμως, ανασκεύασε γράφοντας: 

«Το πολύνεκρο ναυάγιο #Πύλος με πρόσφυγες κ μετανάστες, πλήττει τις ευρωπαϊκές αξίες και εκθέτει όσους είχαν ευθύνη & δυνατότητα για τη διάσωσή τους. Ε/Β από την Αριστερά, τους Πράσινους κ τους Σοσιαλιστές λέμε: Όχι άλλοι υγροί τάφοι στα νερά της Μεσογείου. Στρασβούργο, 15/6/2023».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ