Πολιτικη & Οικονομια

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατηγόρησε την Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο - Η ανάρτηση που «διορθώθηκε»

Αναδιατύπωσε το τιτίβισμά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ναυάγιο στην Πύλο – Δημήτρης Παπαδημούλης: Έριξε ευθύνες στην Ελλάδα σε ανάρτησή του στο Twitter - Τι υποστήριξε «πριν και μετά» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ευθύνες στην Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο επέρριψε με ανάρτηση που ανασκεύασε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης © Twitter/Papadimoulis

Ναυάγιο στην Πύλο - Δημήτρης Παπαδημούλης: Έριξε ευθύνες στην Ελλάδα σε ανάρτησή του στο Twitter - Τι υποστήριξε «πριν και μετά» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ευθύνες στην Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο επέρριψε με ανάρτηση που ανασκεύασε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, μαζί με ομάδα ευρωβουλευτών της αριστεράς, των πρασίνων και των σοσιαλιστών, μεταξύ των οποίων οι Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά, φωτογραφήθηκε κρατώντας αφίσες με το μήνυμα «όχι άλλοι θάνατοι. Οι ζωές των προσφύγων έχουν αξία».

Στη σχετική αρχική ανάρτησή του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε κινήσει τις διαδικασίες για να αποτραπεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τη δημιουργία του φράχτη στον Έβρο, ανέφερε ότι το ναυάγιο ανοικτά της Πύλου με θύματα μετανάστες «εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους».

Ναυάγιο στην Πύλο – Δημήτρης Παπαδημούλης: Έριξε ευθύνες στην Ελλάδα σε ανάρτησή του στο Twitter - Τι υποστήριξε «πριν και μετά» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντεκα λεπτά αργότερα, πάντως, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναδιατύπωσε το tweet του και έγραψε για το πολύνεκρο ναυάγιο ότι «εκθέτει όσους είχαν ευθύνη & δυνατότητα για τη διάσωσή τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ