Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί αποσύρεται από τις εκλογές το κόμμα ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την απόφασή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Αποσύρεται το κόμμα ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου - Ο πρόεδρός του και πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την απόφαση.
Εκτός εκλογικής μάχης το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου © Facebook/ΕΑΝ

Εκλογές 2023: Αποσύρεται το κόμμα ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου - Ο πρόεδρός του και πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την απόφαση.

Την απόφασή να μη λάβει μέρος το κόμμα ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δημοσιοποίησε ο πρόεδρός του και πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, μέσω ανακοίνωσης στον λογαριασμό του κόμματος στο facebook.

Η ανακοίνωση:

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση.

Διαβεβαιώνουμε όμως το Λαό ότι θα παραμείνουμε δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έπονται για την πατρίδα.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής τάξης, την αναστύλωση των θεσμών, την πάταξη του εγκλήματος και την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έως και την οικονομική εξύψωση και ευημερία όλων των κοινωνικών τάξεων.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ