- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Βασίλης Κικίλιας: «Η Νέα Δημοκρατία μιλά με όραμα, και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με ποια στελέχη του θα βγαίνουν στα κανάλια»
«Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη»
Εκλογές 2023 - Βασίλης Κικίλιας: «Εφαρμόσαμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κ. Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συναίσθηση της ευθύνης, απευθύνεται στον ελληνικό λαό που τον εμπιστεύτηκε, με το βλέμμα στις ανάγκες του και με όραμα για το αύριο. Είναι σαφές ότι οι πολίτες ψήφισαν ευημερία και ανάπτυξη» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action και στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού.
Ο Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι την περασμένη τετραετία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε αποτελεσματικά πολλαπλές και σοβαρές κρίσεις, χωρίς, ωστόσο, να αφήσει πίσω το μεταρρυθμιστικό της έργο και την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
«Εφαρμόσαμε το πρόγραμμά μας, όλα αυτά που είχε πει προεκλογικά ο Κ. Μητσοτάκης, σε κάθε τομέα και σε κάθε υπουργείο. Την επόμενη τετραετία θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, άνοιγμα κι άλλων ποιοτικών θέσεων εργασίας, προκειμένου οι νέοι να μένουν στη χώρα, περισσότερες μεταρρυθμίσεις υπέρ της κοινωνίας και κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των ανισοτήτων με έμφαση στην παιδεία, στην υγεία, στη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας αλλά και των πιο αδύναμων» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά στην πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι εξακολουθεί να ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα, όπως με το ποια στελέχη του θα έχουν τηλεοπτική παρουσία την προεκλογική περίοδο. «Τα τελευταία επτά χρόνια που η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις, είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει συχνά πολιτικό αφήγημα και στρατηγική, ωστόσο οι βασικές αρχές και η ρητορική του παραμένουν οι ίδιες από το 2015 έως σήμερα: Μικροπολιτική και προσωπικές επιθέσεις στους πολιτικούς αντιπάλους του, ακόμα και στις οικογένειές τους», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
Τέλος, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι ο κ. Ανδρουλάκης ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιον θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό, και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε στις εκλογές ποσοστό σχεδόν 41%.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.