Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Βαγενά για τις εκλογές: «Ξόδεψαν πολύ χρήμα για να πολεμήσουν τους συνυποψηφίους τους»

Σε ποιους στρέφει τα βέλη της η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Βαγενά
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Άννα Βαγενά: Η πρώην βουλεύτρια για τις πρακτικές συνυποψηφίων της και το «ευχαριστώ» στους ψηφοφόρους

Αιχμές κατά συνυποψηφίων της στη Λάρισα αφήνει η Άννα Βαγενά. Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μέσα από ανοιχτή επιστολή της που δημοσιεύτηκε σε τοπικό μέσο, αφού ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που την τίμησαν στις εκλογές της Κυριακής, ρίχνει τα βέλη της κατά υποψηφίων που «ξόδεψαν πιο πολύ χρήμα και ενέργεια για να πολεμήσουν τους συνυποψηφίους τους μέσα στα ίδια ψηφοδέλτια, παρά τους πολιτικούς τους αντιπάλους». 

Η Άννα Βαγενά λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες, οι οποίοι «αγνόησαν τα κατά χιλιάδες σταυρωμένα ψηφοδέλτια που έφταναν σε αυτούς», και δηλώνει ότι δεν έχει καμία πίκρα που δεν επανεκλέχθηκε βουλευτής. Σημειώνει δε ότι είναι χαρούμενη που θα επιστρέψει στην «ευλογημένη μου τέχνη, το θέατρο». 

Ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή της Άννας Βαγενά

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους σχεδόν 6.500 πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Είναι πολίτες που αγνόησαν τα κατά χιλιάδες σταυρωμένα ψηφοδέλτια που έφταναν σε αυτούς, πολλές φορές μάλιστα με διπλούς σταυρούς, σταυρούς που προήλθαν από συνδιαλλαγές και συνεννοήσεις. Είναι πολίτες που πιστεύω τίμησαν πρώτα τον εαυτό τους και ύστερα εμένα.

Σ’ αυτές τις εκλογές οι περισσότεροι υποψήφιοι των κομμάτων ξόδεψαν πιο πολύ χρήμα και ενέργεια για να πολεμήσουν τους συνυποψηφίους τους μέσα στα ίδια ψηφοδέλτια, παρά τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Αυτό είναι ένα γεγονός που με λυπεί βαθύτατα.

Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που με εμπιστεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους. Ελπίζω στις επόμενες εκλογές ο κόσμος να καταλάβει ποιος πραγματικά παλεύει για το δίκαιο των πολλών και να μην αφήσει την τύχη του τόπου σε μία αλαζονική και αυταρχική κυβέρνηση.

Όσο για εμένα τα αριστερά ιδανικά είναι στάση ζωής και φυσικά αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Δεν έχω καμία πίκρα που δεν επανεκλέχθηκα Βουλευτής, ίσα ίσα που χαίρομαι που θα αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στην ευλογημένη μου τέχνη, το θέατρο, και θα ξανανταμώσω με όλους σας μέσα από αυτή.

Σας ευχαριστώ, ακόμα μία φορά, για την αγάπη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Να ξέρετε ότι είναι μια αμοιβαία αγάπη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ