Πολιτικη & Οικονομια

Καλό φθινοκαίρι! Επιτραπέζια στην πισίνα με ποίηση και πινγκ-πονγκ

Ευτυχώς το είδος Καλοκαίριους Ελλήνικους δεν πεθαίνει εύκολα, κρατά μέχρι τα Χριστούγεννα παρά κάτι ψιλά

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 269
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8000-18203.jpg

Ευτυχώς το είδος Καλοκαίριους Ελλήνικους δεν πεθαίνει εύκολα, κρατά μέχρι τα Χριστούγεννα παρά κάτι ψιλά κι έτσι έχουμε ακόμη μπροστά μας μπάνια και πισίνα πάρτι, που ακούω ότι θα γίνει σύντομα στην Alexander Sauna. Πιθανότατα το Mybar θα γεμίσει ξανά άμμους, κοχύλια και ημίγυμνα αγόρια, σ’ ένα ακόμη beach party – μην ξεχάσετε τον αναπνευστήρα! Ημιτσίτσιδα αγόρια θα ’χει και το FCUK στις 13 Σεπτεμβρίου, σ’ ένα ακόμη underwear party. Αναρωτιέμαι πότε το Big θα οργανώσει άλλο beach party για αρκούδους – οι φωτό από το τελευταίο είναι μο-να-δι-κές, από αυτές που σε κάνουν ν’ αναστενάζεις: «εγώ πού στο διάολο ήμουνα;!» (αν δεν με πιστεύετε: www.bigbar.gr).

Μιλώντας για αρκούδους, I’m proud to present μια καινούργια ομάδα για τους Έλληνες αρκούδους: www.bearwoof.gr. Απευθύνεται σε άντρες κάθε ηλικίας που τους αρέσει η bear και η leather σκηνή. Το σάιτ ανεβαίνει στις 10 Σεπτεμβρίου και σκοπός της ομάδας είναι να προσφέρει επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση και διοργάνωση εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκπροσώπηση του χώρου σε όλο τον κόσμο, στήριξη κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων κ.ά. Μόλις ξεκινήσει για τα καλά, θα επανέλθουμε δριμύτεροι.

Ο Σεπτέμβριος πάντα ξεκινά με σχέδια, κι είναι ευοίωνο ότι ξεκινούν καινούργιες ομάδες, για αρκούδους, για οτιδήποτε! Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τo γούστο τους και να εντάξουν κι άλλους σε αυτό. Γουστάρεις το πινγκ-πονγκ; Γιατί δεν δημιουργείς μια γκέι ομάδα πινγκ-πονγκ; Δεν μπορεί, θα υπάρχουν κι άλλοι άντρες που τους αρέσουν τα μπαλάκια. Σ’ αρέσει το mountain-biking; Επιτέλους φτιάξε μια ομάδα για να έχεις κι άλλους να καμαρώνουν τις λάσπες στα μπούτια σου. Προτιμάς νωχελικές βραδιές ποίησης και καλού κρασιού; Οργάνωσε βραδιές για να γνωρίσεις κι άλλες ευαίσθητες αλκοολικές ψυχές.

Είμαστε πολλοί και πολλές, είμαστε όμορφοι, ενδιαφέροντες, πολύτιμες.Είναι κρίμα να μη γνωριζόμαστε, να μη βγαίνουμε από το στενόχωρο, βαρετό, γνώριμο καβούκι μας. Κι όχι σώνει και καλά για να γνωρίσουμε καινούργιο γκόμενο. Πέντε καλές φίλες, που σε κρατάνε όταν πέφτεις, βάζουν κάτω την καλύτερη γκόμενα του κόσμου!

Διαβάζω τις αγγελίες στο 10%, όπου νέα γκέι παιδιά ψάχνουν παρέα για εξόδους, σινεμά κτλ. Δεν θα ήταν σούπερ να μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να γνωρίζουν άλλους ανθρώπους μέσα από κοινές δραστηριότητες; Οι δυνατότητες είναι άπειρες – όσες κι εμείς. Μπορεί να είσαι φαν των Cure και να ψάχνεις άλλους απολιθωμένους σαν κι εσένα. Μαζευτείτε, δεν είναι δύσκολο. Μπορεί να είσαι εκπαιδευτικός και να θέλεις να γνωρίσεις άλλους γκέι εκπαιδευτικούς. Ευτυχώς για σας φτιάξαμε ήδη σχετικό φόρουμ στο www.10percent.gr . Αν γουστάρεις τα επιτραπέζια, απευθύνσου στο 10% ή στην ΟΛΚΕ, για να οργανώσεις βραδιές επιτραπεζοθώνιων. Στο 10% ψάχνουμε επίσης κόσμο για να βοηθήσει με τη διοργάνωση εκδρομών. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, κι η ΟΛΚΕ θα οργανώσει διάφορα φέτος, ενώ σίγουρα ο Πολύχρωμος Πλανήτης θα συνεχίσει τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες λογοτεχνικές βραδιές.

Τίποτα απ’ αυτά δεν είναι δύσκολο. Και μην ακούσω αηδίες περί γκέτο. Κοινά ενδιαφέροντα είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, καλή παρέα και επικοινωνία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ