Πολιτικη & Οικονομια

Αντώνης Μυλωνάκης: «Από τον Κυριάκο Βελόπουλο οργανώθηκε σχέδιο εξόντωσής μου»

«Καταστράφηκα ψυχικά και πολιτικά», λέει ο πρώην βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώνης Μυλωνάκης
© EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Αντώνης Μυλωνάκης για Κυριάκο Βελόπουλο: Οι νέες δηλώσεις του πρώην βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» και οι αναφορές για σχέδιο εξόντωσης

«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά» δήλωσε ο Αντώνης Μυλωνάκης για την κόντρα του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ έκανε λόγο για «σχέδιο απόλυτης εξόντωσής του».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Αντώνη Μυλωνάκη με συνέπεια να εκκινήσει η διαδικασία αυτοφώρου για τη σύλληψη του βουλευτή. «Άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» είπε σήμερα (27.4) με νόημα ο Αντώνης Μυλωνάκης και πρόσθεσε ότι «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί να με εξοντώσει, δεν περνάει. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος». 

Ο κ. Μυλωνάκης ρωτήθηκε και για τη θέση του Κ. Βελόπουλου ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματός του είχε συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, για συμπόρευσή τους στις επικείμενες εκλογές. Ο Αντώνης Μυλώνακης διέψευσε τα λεγόμενα του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», σχολιάζοντας: «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη». 

Ο Αντώνης Μυλωνάκης έκανε γνωστό ότι θα υποβάλει μήνυση «προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs7az0mbdjbd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ