Πολιτικη & Οικονομια

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Α. Μυλωνάκη για να τον συλλάβουν μετά τη μήνυση Κ. Βελόπουλου

Εκτός Αττικής ο βουλευτής - Θα απαντήσει με αγωγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Βελόπουλος - Αντώνης Μυλωνάκης
© EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Μήνυση Κυριάκου Βελόπουλου σε Αντώνη Μυλωνάκη: Διαδικασία για τη σύλληψη του βουλευτή στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Μήνυση κατά του Αντώνη Μυλωνάκη κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτη (26.4), ο κ. Μυλωνάκης επιβεβαίωσε ότι αστυνομικοί βρίσκονταν έξω από το σπίτι του στην περιοχή των Πατησίων αναμένοντας να τον συλλάβουν, ωστόσο, ο ίδιος βρίσκεται εκτός Αττικής. «Αληθεύουν. Είμαι εκτός Αττικής. Στο σπίτι μου απ' έξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου», είπε στον Ant1 ο Αντώνης Μυλωνάκης. 

Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ανέφερε ότι δεν θα σταματήσει την πολιτική κριτική που ασκεί στον Κυριάκο Βελόπουλο και ότι δεν αποσύρει την «πολιτική εγκληματικής οργάνωσης που σκοτώνει χαρακτήρες». Ο κ. Μυλωνάκης έκανε γνωστό ότι και εκείνος θα προχωρήσει νομικά καταθέτοντας μήνυση και αγωγή. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs6u5tv41wgh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ