Πολιτικη & Οικονομια

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές ο Άκης Σκέρτσος

Ο υπουργός Επικρατείας διαδέχεται τον Γιάννη Οικονόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου έως την εκλογική αναμέτρηση - Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου.
Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Άκης Σκέρτσος © Menelaos Myrillas/SOOC

Εκλογές 2023: Ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου έως την εκλογική αναμέτρηση - Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου.

Ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση καθώς είναι υποψήφιος βουλευτής.

«Σήμερα, παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον υπουργό Επικρατείας στον καλό φίλο, Άκη Σκέρτσο, μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Κάθε τέλος, είναι η αφορμή, η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν καινούριες αρχές», σημείωσε συγκινημένος ο κ. Οικονόμου, ο οποίος επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στην εκλογική αναμέτρηση στη Φθιώτιδα, όπου θα είναι υποψήφιος.

Ο Γιάννης Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πριν από τις εκλογές, προχώρησε σε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs1kl24kbz61)

«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών με 160 στην Αθήνα και 8 στη Θεσσαλονίκη ενημερώσεων των πολιτικών συντακτών και εκατοντάδων πολιτικών δηλώσεων», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου. «Την πρώτη μέρα από εδώ είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα αυτό και να απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό στη δουλειά σας, τη δουλειά των δημοσιογράφων. Θέλω να ελπίζω ότι έκανα πράξη τη δέσμευσή μου αυτή και προσπάθησα να απαντώ σε όλες σας τις ερωτήσεις και εδώ, αλλά και τηλεφωνικά με πολιτικό τρόπο και μόνο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ