- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γεραπετρίτης για Τζανερίκο: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα»
«Η κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση αξιών», ανέφερε ο υπουργός
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η δήλωση απάντηση του υπουργού για τον Χρήστο Τζανερίκο και τις δηλώσεις περί «ανταλλαγμάτων»
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα. Η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση αξιών και δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση», δήλωσε σήμερα (13.4) ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης για τον Χρήστο Τζανερίκο.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερίκο, ανέφερε: «βεβαίως είχα εκτενή διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου και με την πρόεδρο και με τον αντιπρόεδρο, τον κ. Τζανερίκο, στο πλαίσιο των διατάξεων και σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα, δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση γι' αυτά τα οποία αναφέρονται». Πρόσθεσε δε ότι σημασία για τη χώρα έχει «να μπορέσει να συνεχίσει τη δημοκρατική της πορεία και μορφώματα τα οποία είναι αντιδημοκρατικά, φασιστικά, θα πρέπει να μένουν εκτός πολιτικής σκηνής και αυτό θα πρέπει να είναι η επιδίωξη όλων μας».
Στο Ηράκλειο ο Γιώργος Γεραπετρίτης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης νωρίτερα το πρωί της Μ. Πέμπτης είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου και τον περιφερειάρχη με επίκεντρο την εξέλιξη των μεγάλων έργων στο νησί, που όπως είπε «θα αλλάξουν την Κρήτη για τις επόμενες δεκαετές» και πως οι υποδομές αυτές «θα αναβαθμίσουν το νησί, έτσι ώστε μα μπορεί να είναι πολιτιστικό προϊόν όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά κυρίως για την καθημερινότητα των ανθρώπων που υπηρετούν».
Χθες ο κ. Γεραπετρίτης είχε επαφές στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας το οποίο, όπως τόνισε, «αναδεικνύει την εξωστρέφεια της ελληνικής, πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας».
Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο τόνισε ότι είναι «ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, με νέους ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία, έχουν αναδειχθεί μέσα από τη δίκη τους δουλειά, ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό, στο μέτρο που αναδεικνύει όλα τα στρώματα, όλα τα επαγγελματικά υπόβαθρα, με σημαντική συμμετοχή γυναικών» και πως «το ψηφοδέλτιο αυτό θα δώσει καλά αποτελέσματα για την Κρήτη, τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τη χώρα για την αναβάθμιση του πολιτικού προσωπικού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι αν δεν καταβληθεί
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.