Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγορεί για ουρανομήκη ψέματα τον Αλέξη Τσίπρα

«Επέλεξε να μη σταθεί απέναντι στη συμμετοχή της εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Οικονόμου: Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την τροπολογία της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη.
Για ουρανομήκη ψέματα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος © Aris Oikonomou/SOOC

Γιάννης Οικονόμου: Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την τροπολογία της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη. 

Για ουρανομήκη ψέματα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του, τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την 4ετία. Καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

«Η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος πρωθυπουργός υπήρξε», συνεχίζει ο κ. Οικονόμου και συμπληρώνει: «Και η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια. Θα καταλάβει ότι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας αλλά και τη περιφρόνηση της πραγματικότητας η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλείνει την δήλωσή του με ένα υστερόγραφο:

«ΥΓ. Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ