Πολιτικη & Οικονομια

Οικονόμου για Τσίπρα: «Πρόκληση το να κατηγορεί τη ΝΔ για τοξικότητα»

Πώς σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενημέρωση δημοσιογράφων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο
© ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο Γιάννης Οικονόμου με ανακοίνωση σχολιάζει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Άργος - Η απάντηση για την «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας

Τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, από το Άργος σχολίασε την Παρασκευή (31.03) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Αυτό που ονομάζει ο κ. Τσίπρας “προοδευτική” κυβέρνηση συνεργασίας είναι σίγουρο ότι θα βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ανέχεια. Με ανακυκλωμένα πολιτικά προϊόντα τίποτα νέο, τίποτα δυναμικό, τίποτα δημιουργικό δεν μπορεί να φέρει ο κ. Τσίπρας» τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο άνθρωπος που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων» πρόσθεσε.

«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (31.03) πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άργος.

«Ενώ η κυβέρνηση οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά, το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα, το αίσθημα ανασφάλειας αβεβαιότητας κυριαρχεί για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση».

Ακολούθως εξήγησε ότι πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα «ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη».

Κλείνοντας υπογράμμισε «δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας αυτό είναι το όραμα μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ