Ελλαδα

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του

Αρνείται όλες τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκιά γυναίκας
Φωτογραφία αρχείου © Unsplash/ Claudia Soraya

Χαλκιδική: Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία 78χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης - Πώς δρούσε 

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 78χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του, προσφέροντάς της προηγουμένως αλκοόλ και κάνναβη για να μην είναι σε θέση να αντιδράσει, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Παπαϊωάννου του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν. 1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αυτός είναι ο 78χρονος που βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική
Αυτός είναι ο 78χρονος που βίαζε την 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική

Ο 78χρονος, γνωστός ταχυδακτυλουργός και θηριοδαμαστής με το καλλιτεχνικό όνομα «ξανθός μάγος», απολογήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Ο ίδιος αρνείται τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου (και οι δύο κατ' εξακολούθηση), που, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα βαφτισιμιά του τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2020 και Αυγούστου 2021, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας 6 μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

«Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ