- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσίπρας: Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
Στο Άργος σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από το Άργος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και την «πολιτική αλλαγή»
«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (31.3) πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άργος.
«Ενώ η κυβέρνηση οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά, το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα, το αίσθημα ανασφάλειας αβεβαιότητας κυριαρχεί για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση».
Ακολούθως εξήγησε ότι πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα «ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη». Κλείνοντας υπογράμμισε «δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας αυτό είναι το όραμα μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε βόλτα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και μίλησε με πολίτες και εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου του επισήμαναν ότι ακόμη και στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης η κίνηση είναι μειωμένη και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων, ενώ στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Ανοιχτή Ομιλία στην Καλαμάτα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πραγματικά γελάω, γελάω μαζί σας με την απόλυτη ειρωνεία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κριτική της με το ζήτημα του κράτους δικαίου
Συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι οδηγοί
Τι ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Απέρριψε σενάρια για αποχώρηση από την ευρωπαϊκή εισαγγελία και ανέβασε τους τόνους για τις εκλογές
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για υποκλοπές, Δικαιοσύνη και πολιτικές ευθύνες
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αναφορές σε ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και πολιτική πόλωση
Κατατέθηκε στη Βουλή σχέδιο νόμου για την εύρυθμη λειτουργία των αγορών
«Να παραιτηθεί ο αδύναμος, διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται να συναντηθεί με αξιωματούχους της KFOR
«Κλείδωσε» το άνοιγμα της πλατφόρμας
Για παραβίαση του Συντάγματος κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.