Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ: Δύο φορές ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Ανδρουλάκη κι αυτός αρνήθηκε

Ανακοίνωση - απάντηση στον Δημήτρη Μάντζο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ: Δύο φορές ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Ανδρουλάκη κι αυτός αρνήθηκε
© EUROKINISSI

ΝΔ: Δυο φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη πριν την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Δυο φορές ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε πρόσκληση στον Νίκο Ανδρουλάκη, όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να τον συναντήσει, πριν την υπόθεση των παρακολουθήσεων και ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε, σχολίασε η ΝΔ αναφερόμενη στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα η ΝΔ ανέφερε: «Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο, ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση».

«Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη», κατέληξε η ΝΔ.

Η δήλωση του Δημήτρη Μάντζου

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, δήλωσε πως «μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιο προϊόν τον παρακολουθούσε. Διότι υποκλοπές είχαν γίνει τότε, το λέει και η ΕΥΠ και η ΑΔΑΕ. Άρα να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε θάρρος και να πούμε και μισή κουβέντα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ