Πολιτικη & Οικονομια

Βαρουφάκης: «Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω»

Η νέα ανάρτηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάνης Βαρουφάκης
© Nikos Libertas / SOOC

Γιάνης Βαρουφάκης: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του και η αναφορά στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Με νέα του ανάρτηση ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του μετά την επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια, ενώ αναφέρεται και στην τραγωδία στα Τέμπη.

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Επίσης, ο κ. Βαρουφάκης ζητά ο τραυματισμός του να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη και προσθέτει: «Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Νωρίτερα, συνελήφθη ένας 17χρονος για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτός που βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης αναφερόμενος στο γεγονός απέδωσε την επίθεση σε άτομα του «παρακράτους και του υποκόσμου». Γεγονός που έσπευσε να σχολιάσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται ομάδα αναρχικών, τα μέλη της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ