Πολιτικη & Οικονομια

Πόπη Τσαπανίδου προς Τσίπρα: «Πρόεδρε, έλα με φόρα» - Τα σχόλια στο Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το καλωσόρισμα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα στο βήμα: «Πρόεδρε, έλα με φόρα» - Viral το κάλεσμα της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη.
Η προσφώνηση της Πόπης Τσαπανίδου στον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αρκετά σχόλια στο Twitter © Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα στο βήμα: «Πρόεδρε, έλα με φόρα» - Viral το κάλεσμα της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

«Πρόεδρε έλα με φόρα», ήταν η ατάκα με την οποία έκανε το ντεμπούτο της ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου, προλογίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο Ιβανώφειο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Τσαπανίδου δήλωσε συγκινημένη που υποδέχεται τον κ. Τσίπρα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και τόνισε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εγκαταλείψει τη συμπρωτεύουσα.

Καλωσορίζοντας στο βήμα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ρυθμούς και τόνους:

«Θα μας τα πει μαζί με όλα όσα θα κάνει για τη χώρα φέρνοντας δικαιοσύνη παντού, φέρνοντας την πολιτική αλλαγή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Πρόεδρε, έλα, έλα με φόρα!», είπε με ενθουσιασμό και υπό τους ήχους κόρνας γηπέδων η Πόπη Τσαπανίδου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqc2su1ulpdl)

Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: «Η ανατροπή έχει γίνει»

Βέβαιος ότι «η ανατροπή έχει γίνει» εμφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στον τρίτο σταθμό των περιοδειών του ανά την Ελλάδα, ανεβάζοντας τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά όχι προς τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις, αφού έκανε λόγο για «μονομέτωπο αγώνα» κατά της «Δεξιάς του κυρίου Μητσοτάκη».

Εκκινώντας την ομιλία του από την υπόθεση των επισυνδέσεων, «τα πειστήρια του εγκλήματος βγήκανε στο φως» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σημειώνοντας πως «ο κος Μητσοτάκης παραβίαζε συστηματικά το Σύνταγμα και τους κανόνες της Δημοκρατίας», ενώ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τα τιμολόγια ενέργειας και το κόστος ζωής. 

Η Πόπη Τσαπανίδου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα στο βήμα: «Πρόεδρε, έλα με φόρα» - Viral το κάλεσμα της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη.
Τροφή για σχόλια στα social media έδωσε η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη © Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη: Αφήνει τις τιμές να πάνε στο θεό ανεξέλεγκτα. Και ταυτόχρονα κρατάει σταθερά υψηλή τη τιμή του ΦΠΑ και του ΕΦΚ, ενώ σε όλες τις άλλες χώρες τις μειώνουν» περιέγραψε και συνέχισε λέγοντας πως «τα πειστήρια της ΑΔΑΕ αλλά και τα πειστήρια των τιμών, στα Σούπερ μάρκετ στους λογαριασμούς ρεύματος, στα πρατήρια βενζίνης. Αυτά είναι τα πειστήρια ενοχής Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανέλαβε το αίτημά του για άμεση «προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία», ενώ παρατήρησε ότι «οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων τον  Δεκέμβριο έφτασαν μέχρι και 25%». «Αυτή είναι η σταθερότητα που υπόσχονται. Η σταθερότητα της αισχροκέρδειας, παντού. Στο ράφι, στην αντλία της βενζίνης, στους λογαριασμούς ρεύματος», όπως είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ