Πολιτικη & Οικονομια

Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

Eνδέχεται να καταθέσει και η ίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα
© NDP

Qatargate - Μανταλένα Καϊλή: Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα

Μετά την αναβολή που πήρε η Εύα Καϊλή από το δικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες για τις 22 Δεκεμβρίου, η αδερφή της Μανταλένα μέσω δήλωσής της εκφράζει ότι την στηρίζει και εμμένει στην αθωότητα της αδερφής της.

Η Μανταλένα Καϊλή μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως «έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήτανε κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδείξουμε ότι η αδελφή μου είναι αθώα».

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουν από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας την εκφράζουν την αγάπη τους, παρ’ όλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν», προσθέτει η αδερφή της Εύας Καϊλή.

Σημειώνεται πως η Μανταλένα Καϊλή ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση του Qatargate κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Η αδερφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, μιλάει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Εύα Καϊλή - Qatargate: Παρατείνεται η προφυλάκιση του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι

Υπενθυμίζεται ότι η βελγική δικαιοσύνη αποφάσισε να παρατείνει για έναν μήνα την προφυλάκιση του Φραντσέσκο Τζόρτζι, του συντρόφου της Εύας Καϊλή, όπως ανέφερε ο συνήγορός του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Το προδικαστικό τμήμα μόλις επιβεβαίωσε την κράτηση του κ. Τζόρτζι για έναν μήνα», διευκρίνισε ο δικηγόρος Πιερ Μονβίλ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπό κράτηση παραμένει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας Βελγίου, και ο 53χρονος Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (ITUC) Λούκα Βιζεντίνι. Ο επικεφαλής της ΜΚΟ No Peace Without Justice, Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα, αποφυλακίζεται, αλλά με υποχρέωση να φέρει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Αντρέ Ριζόπουλος ανέφερε στο AFP ότι η λήψη απόφασης από το προδικαστικό συμβούλιο για το αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αναβλήθηκε για τις 22 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα παραμείνει προφυλακισμένη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ