Πολιτικη & Οικονομια

Υπουργείο Εξωτερικών: Ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου που αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου

Το χρονικό μέχρι την αντικατάστασή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέος εκπρόσωπος Τύπου στο Υπουργείο Εξωτερικών
Νέος εκπρόσωπος Τύπου στο Υπουργείο Εξωτερικών © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου από το Υπουργείο Εξωτερικών - Ορίστηκε νέος εκπρόσωπος Τύπου με απόφαση Νίκου Δένδια

Με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γεώργιος Αρναούτης, σύμβουλος πρεσβείας Α', αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου του Yπουργείου Εξωτερικών.

O υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο εκπρόσωπο Αλέξανδρο Παπαϊωάννου για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του από τη θέση αυτή.

Παράλληλα, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία του και, ειδικότερα, στα νέα του καθήκοντα ως Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Γενεύη.

Πού πηγαίνει ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου

Ο απερχόμενος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ορίστηκε Μόνιμος Αντιπρόσωπος στους διεθνείς οργανισμούς στη Γενεύη με Προεδρικό Διάταγμα από 4.8.22 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 11.8.22, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η εντολή τοποθέτησης του εκδόθηκε στις 7.9.22 με ανάληψη υπηρεσίας, η οποία ορίστηκε για το δεύτερο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και θα λάβει χώρα στις 12.12.22 προκειμένου να επιδόσει τα διαπιστευτήρια πριν το τέλος του χρόνου, συγκεκριμένα στις 20.12.22.

Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 14.00, στο ισόγειο του κτιρίου του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1, διοργανώθηκε τελετή ενόψει της αναχώρησης του κ. Παπαϊωάννου στη Γενεύη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ