- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Αθήνα η μεγαλύτερη συγκέντρωση δημάρχων για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού
Θα παρουσιαστούν στρατηγικές στον αγώνα ενάντια στις νέες μορφές του αρχαιότερου μίσους στον κόσμο
Για πρώτη φορά, περισσότεροι από 25 δήμαρχοι από όλο τον κόσμο στην Αθήνα κατά του αντισημιτισμού - Θα μοιραστούν λύσεις για την καταπολέμηση του μίσους.
Η μεγαλύτερη συγκέντρωση δημάρχων για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, το 2022 Mayors Summit Against Antisemitism (MSAA), θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 δημάρχων και αξιωματούχων της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλο τον κόσμο - τις ΗΠΑ, την Λατινική Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ελλάδα.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα, η MSAA συγκαλεί δημάρχους από όλο τον κόσμο, αυτοπροσώπως, για να μοιραστούν τις προκλήσεις και τις λύσεις τους για την καταπολέμηση του μίσους, του φανατισμού και του αντισημιτισμού στις πόλεις τους, προκειμένου να διαφυλαχθεί ένα κοινό και χωρίς αποκλεισμούς δημοκρατικό μέλλον.
Στην Αθήνα η μεγαλύτερη συγκέντρωση δημάρχων για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού: Διακεκριμένα πρόσωπα θα τιμήσουν την εκδήλωση
Τη Σύνοδο Κορυφής θα τιμήσει με την παρουσία της στην έναρξη στις 30 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Grand Hyatt, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.
Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Eric Adams, ο οποίος θα βραβευθεί από το CAM για την αφοσίωσή του στον αγώνα κατά του Αντισημιτισμού και της Μισαλλοδοξίας. Ο δήμαρχος Αθηναίων θα απονείμει Βραβείο στον Enes Kanter Freedom, ακτιβιστή και διεθνή μπασκετμπολίστα, για την ενεργό του δράση στην υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας.
Η σύνοδος κορυφής θα αναδείξει το εύρος του προβλήματος του αυξανόμενου αντισημιτισμού, θα παρουσιάσει στρατηγικές, καθώς και δημιουργικές λύσεις και θα προσφέρει το πλαίσιο για ανταλλαγή ιδεών και συνεργασίες από πόλη σε πόλη ενώ στοχεύει στη δημιουργία πλαισίου για βέλτιστες πρακτικές, θέτοντας τα θεμέλια για μετασχηματιστικό παγκοσμιοποιημένο αλλά και τοπικό αντίκτυπο στον αγώνα ενάντια στις νέες μορφές του αρχαιότερου μίσους στον κόσμο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιπτώσεις στην τσέπη των καταναλωτών
O υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος είναι ασφαλής από αέρος
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η Ισπανία «εξοπλίζει την Τουρκία»
Ο δήμος Θεσσαλονίκης απορρίπτει το αίτημα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ για τυπικούς λόγους
Δεν δημιουργείται η εκλογική περιφέρεια Αποδήμων
Συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων έφθασε στο νησί για επιτήρηση Κύπρου και Ανατολικής Μεσογείου
Σχετικά με τη βία κατά των γυναικών
Επανέναρξη λειτουργίας του ΣτΕ στο Αρσάκειο Μέγαρο μετά την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου
Tα δυο στελέχη εξέδωσαν κοινή δήλωση
Με τροπολογία Λιβάνιου η τριεδρική περιφέρεια αποδήμων θα ισχύσει 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η έμφυλη ισότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας»
Έκτακτα μέτρα και παροχές roaming για τους πολίτες που βρίσκονται σε χώρες του Κόλπου και της ευρύτερης περιοχής
«Μην μας δηλητηριάσετε» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες
«Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική», είπε μεταξύ άλλων
Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος
Για συνεργεία στην ανθρωποκτονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι 15 κατηγορούμενοι
Μια συζήτηση για όλα με τη βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.