- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
O K. Γαβράς διαψεύδει συστράτευση με Α.Τσίπρα: «Πρόδωσε τον ελληνικό λαό»
Διευκρινίσεις για την προηγούμενη δήλωσή του: «Ίσως εκφpάστηκα ασαфώς»
Κώστας Γαβράς: Δήλωση - απάντηση στα δημοσιεύματα σχετικά με την πολιτική συστράτευσή του µε τον Αλέξη Τσίπρα - Τι είπε για τον Βαρουφάκη
Σε διευκρινιστική δήλωσή του ο Κώστας Γαβράς, απαντώντας στα δημοσιεύματα που το θέλουν σε πολιτική συστράτευση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει τα εξής: «Μαθαívω óτι µoυ αποδίδεται πολιτική συστράτευση µε τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Πάvτα απέфευγα vα πω στους ψηφοφόρους ποιον vα ψηфíσouv, στηv Ελλάδα ή αλλού. Αv έτσι ερµηvεύτηκαv τα λόγια µou, τα μετανιώνω. Δεv ήταv αuτή η πpóθεσή µou. Ίσως εκφpάστηκα κακώς, ασαфώς, αvεπαρκώς. Ή τα λóγια µou παρερµηvεύτηκαv. Εvvooύσα óτι o κ. Τσίπρας µπoρεí vα vικήσει τov κ. Μητσoτάκη στις εκλογές. Για µέvα, o Τσίπρας θα παραμείνει αυτός που πρóδωσε τov ελληνικό λαό µετά τo Δηµoψήφισμα, µε τη βoήθεια της Δεξιάς».
Ο ίδιος προσθέτει ότι «στο σημερινό πλαίσιο, βλέπω μόνο ένα σύγχρονο, ριζοσπαστικό, συνεκτικό πολιτικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας. Και πολύ πιο πέρα, σ’ έvαv κóσµo πou oδηγείται σε πολλαπλές καταστροφές. Αυτό είναι το πολιτικό πρόγραμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί κάλεσμα σε ψήφο, αλλά κάλεσμα για ενημέρωση. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για πρόσκληση εμπνευσμένη από το δικό του βιβλίο, στο οποίο βασίστηκε η ταινία που σκηνοθέτησα «Ενήλικες στην Αίθοuσα», με την οποία ανιχνεύω τις ακρότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υποταγή των Ελλήνων πολιτικών».
Η δήλωση Γαβρά για τον Αλέξη Τσίπρα
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Γαβράς πριν από λίγες μέρες μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα, τονίζοντας την ανάγκη να «ξαναβγεί ο Τσίπρας επειδή είναι η μόνη ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα».
«Βλέπετε εσείς άλλον; Ο Μητσοτάκης που τον βγάλατε, που τον ψηφίσατε, φαίνεται τι κάνει. Ο Τσίπρας μέσα απ’ όσα προηγήθηκαν, από τα λάθη που έκανε, απέκτησε πείρα σοβαρή, που μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στο εξής. Πριν, όντας νέος, δεν είχε την εμπειρία ούτε τους κατάλληλους ανθρώπους. Ζυμώθηκε και ο ίδιος και ελπίζω να κάνει ένα καλό ψωμί στο κοντινό μέλλον», δήλωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσμική ανακοίνωση μετά από την αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής
Αν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν ζητήσει συγγνώμη, ο υπουργός Υγείας θα καταθέσει μήνυση
Ιστορική μέρα για το Πολεμίκο Ναυτικό
Τρόπος υπολογισμού και πότε θα πιστωθεί το ποσό
Ο υπουργός Επικρατείας καταγγέλλει «χυδαία και αναιτιολόγητη επίθεση» προς τη σύζυγό του από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι και η ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ»
Τι φταίει και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τσακώνεται κάθε μέρα
Πρωθυπουργικές αναφορές σε Ουκρανία, πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο, ΚΑΠ και την έπαρση της ελληνικής σημαίας στη φρεγάτα «Κίμων»
«Αφήνει ανέγγιχτες τις απαιτήσεις των funds» - Κοινή δήλωση Μιλένας Αποστολάκη και Δημήτρη Σπυράκου
Νέο πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών δίνει έως 36.000 ευρώ για να επιστρέψουν ακίνητα στην αγορά
Τι περιλαμβάνει για «κούρεμα» και σταθερό επιτόκιο
«Μου έστειλε δύο – τρία μηνύματα απολογητικά, αλλά και αυτά τα έσβησε μετά» είπε ο δημοσιογράφος
«Έχετε δικό σας τεκμήριο αναξιοπιστίας»
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και του ΕΛΚ
Ένα χρονικό που έκλεισε στο Στρασβούργο
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο εσωτερικό αναβρασμό στον ΣΥΡΙΖΑ
Το ποσοστό όσων δηλώνουν «θετικοί» σε ένα τέτοιο εγχείρημα μειώνεται από το 14% τον Νοέμβριο στο 11%
Με φόντο τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από τον σημερινό ευρωβουλευτή
Ο ευρωβουλευτής παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς τον ξυλοδαρμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.