Το σχόλιο Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα: «Τραμπισμός αλά γκρέκα»
Οι αιχμές του κυβερνητικού εκπροσώπου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα - Το σχόλιο για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη του κόμματος στις εκλογές.
Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι η ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι «σαν το εκκρεμές, χωρίς να συντονίζεται με την πραγματικότητα».
Επεσήμανε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε ξανά την τακτική των ίσων αποστάσεων στο θέμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ενώ για τα κοινωνικά ζητήματα «επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο "τραμπισμό αλά γκρέκα"».
Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας «προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια. Θα συμφωνήσουμε την αποστροφή του ότι το “ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, αλλά είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει».
Ολόκληρη η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στην ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, όπως και η συνολική πολιτική του πορεία, είναι σαν το εκκρεμές: από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς ποτέ να συντονίζεται με την πραγματικότητα. Στο ζήτημα του πολέμου, επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επαναλαμβάνοντας το «ναι μεν αλλά» κι οτι είναι με την ειρήνη.
» Σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο “τραμπισμό αλά γκρέκα”.
» Για τα προβλήματα που δημιουργούν οι εισαγόμενες κρίσεις, έθεσε πάμπολλα ερωτήματα, χωρίς τελικά να δώσει καμία απάντηση, αφού προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια. Θα συμφωνήσουμε την αποστροφή του ότι το “ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, αλλά είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Με αφορμή την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Άλλοι 27.000 δεν έχουν δηλώσει ακόμα ΙΒΑΝ
Kατά τη συζήτηση για την κύρωση της πρώτης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
«Μεγάλη η σημερινή μέρα για το Πολεμικό Ναυτικό», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Διευκολύνονται οι πολίτες στον έλεγχο των ψηφιακών τους εγγράφων
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για επιδοτήσεις, επενδύσεις και όρους που υπονομεύουν ασφάλεια και ανταγωνισμό
Νέα υποδομή, νέα τρένα και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα τρένα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την ένταξη της Belharra «Κίμων» και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την άφιξη της πρώτης Belharra
Χαμηλότερα από τον μέσο όρο ΕΕ τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος, εκρηκτική άνοδος ηλεκτρικών αυτοκινήτων
«Υπάρχει επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες τη Δευτέρα το μεσημέρι»
Με ελικόπτερο η άφιξη των επισήμων στη Belharra «Κίμων»
Τι προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών
Η τιμή του ρεύματος και η δυνατότητα κατάληψης της εθνικής οδού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.