Πολιτικη & Οικονομια

Olympia Forum III - Ξεκινά το μεγαλύτερο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη

20 με 22 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Αρχαία Ολυμπία - Η λίστα των ομιλητών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olympia Forum III: Ευκαιρίες στην Περιφέρεια από το Ταμείο Ανάκαμψης, Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία και οι ενεργειακές προκλήσεις στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Το Olympia Forum III διεξάγεται στις 20 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και στις 21-22 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας © Instagram / @OlympiaForum

Olympia Forum III: Ευκαιρίες στην Περιφέρεια από το Ταμείο Ανάκαμψης, Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία και οι ενεργειακές προκλήσεις στο επίκεντρο των συζητήσεων. 

Το Olympia Forum III, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 21-22 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία

Ευκαιρίες στην Περιφέρεια από το Ταμείο Ανάκαμψης, Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Περιφερειακή Ανάπτυξη, καθώς και οι ενεργειακές προκλήσεις θα βρεθούν φέτος στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών συγκαταλέγονται οι υπουργοί: Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας – Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης – Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα. Λίνα Μενδώνη – Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης – Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνηση, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης – Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και οι Αναπληρωτές Υπουργοί Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης – Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στέλιος Πέτσας.

Θα συμμετέχουν επίσης ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννης Τσακίρης, Παιδείας και Θρησκευμάτων – κα. Ζέττα Μακρή – Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης – Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος – Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Αμυράς – Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος.

Το παρών θα δώσουν ο Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, Έλληνες και Ευρωπαίοι Δήμαρχοι καθώς και Περιφερειάρχες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ