- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Olympia Forum III - Ξεκινά το μεγαλύτερο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη
20 με 22 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Αρχαία Ολυμπία - Η λίστα των ομιλητών
Olympia Forum III: Ευκαιρίες στην Περιφέρεια από το Ταμείο Ανάκαμψης, Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία και οι ενεργειακές προκλήσεις στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Το Olympia Forum III, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και στις 21-22 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.
Ευκαιρίες στην Περιφέρεια από το Ταμείο Ανάκαμψης, Νέα Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Περιφερειακή Ανάπτυξη, καθώς και οι ενεργειακές προκλήσεις θα βρεθούν φέτος στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών συγκαταλέγονται οι υπουργοί: Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας – Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης – Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης – Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα. Λίνα Μενδώνη – Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης – Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνηση, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης – Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και οι Αναπληρωτές Υπουργοί Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης – Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, κ. Στέλιος Πέτσας.
Θα συμμετέχουν επίσης ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννης Τσακίρης, Παιδείας και Θρησκευμάτων – κα. Ζέττα Μακρή – Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης – Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος – Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Αμυράς – Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος.
Το παρών θα δώσουν ο Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, Έλληνες και Ευρωπαίοι Δήμαρχοι καθώς και Περιφερειάρχες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης και υπέβαλε το τελευταίο αίτημα πληρωμής
Στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα τη Στρατιωτική Κινητικότητα
Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για τη δημιουργία δικτύου επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
«Η τεχνολογία και οι υπηρεσίες οφείλουν να είναι προσβάσιμες σε όλους», δήλωσε
«Πρόκειται για ενδιάμεσο στάδιο μέχρι την τελική απόφαση της Δικαιοσύνης», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στα 28.970 ευρώ ανά κάτοικο οι καθαρές χρηματοοικονομικές αποταμιεύσεις
Η αμερικανική διπλωματία ανιχνεύει τις προθέσεις της Αθήνας, ενώ η γεωπολιτική αστάθεια στην Ανατολική Μεσόγειο επηρεάζει τις εξελίξεις.
«Αν το έλεγα εγώ, θα με κατηγορούσατε για σεξιστή», απάντησε o βουλευτής
Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών διευρύνει την παρουσία του στο εξωτερικό, με νέες διοργανώσεις και συνεργασίες με μεγάλα διεθνή fora και think tanks
Το σύνολο των παραβάσεων αντιστοιχεί σε ποσοστό μικρότερο του 1% των γιατρών στην Ελλάδα
Στις εργασίες της Πολιτικής Συνέλευσης του ΕΛΚ στην Τουλούζη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Με 163 ψήφους εγκρίθηκε η άρση ασυλίας της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και με 159 του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Υπογραμμίζουν ότι υπάρχει «το τεκμήριο της αθωότητας»
«Η έρευνα διαμορφώνει το μέλλον», υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης
Σε ομιλία του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal
Μερικά από τα προβλήματα που έχει στην πλάτη της η παρούσα κυβέρνηση, η οποία αλλού τόλμησε και αλλού όχι να επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην ελληνική κοινωνία και το κράτος
«Δεν ορίζουμε τον ενεργειακό μας χάρτη με βάση τις όποιες παραισθήσεις έχει ο καθένας», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
«Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι λένε παραγωγοί και εκπρόσωποι της αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.