Κ.Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του
Παύλος Μπακογιάννης: Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από τη δολοφονία του από τη 17 Νοέμβρη - Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ανάρτηση στο Twitter για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.
Ανέβασε την εξής φράση του Παύλου Μπακογιαννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες». Και έγραψε: «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».
«Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες».
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) September 26, 2022
Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του. pic.twitter.com/tkDDSozsXN
Νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως κάθε χρόνο, δεν ξέχασε την επέτειο της δολοφονίας του, αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας: «33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ».
33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ. pic.twitter.com/f440QJChZw
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) September 26, 2022
«Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.
Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες.
Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου».
Δείτε τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ΕΔΩ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Να εφαρμοστεί ο νόμος»
Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις
Η πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 13 χρόνια
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Κοινές δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών για οικονομία, μετανάστευση, γεωπολιτική και Ευρώπη
Έργα για την αποκατάσταση και ανάδειξή της
Διαφωνία για εκπροσώπηση και πρόσωπα με ποινικές εκκρεμότητες βάζει φωτιά στον διάλογο
Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρο του Eurogrou είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Θα γίνουν δύο συναντήσεις με τους αγρότες»
Ήπια ανάκαμψη της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για μάρτυρες, τηλεοπτική κάλυψη και ρόλους προσώπων
Οι φιλοδοξίες της και η συμμαχία του «προοδευτικού κόΖμου»
«Καλοπροαίρετα έκανε μια παρέμβαση την οποία θεώρησα άστοχη»
«Tο εμβόλιο είναι δοκιμασμένο 70 χρόνια»
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους
Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας
Στο επίκεντρο το Ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής
Συγκρίνει το ΕΣΥ με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ
Στο επίκεντρο Mercosur, εισαγωγές και αυξημένα κόστη παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.