Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης στο Βήμα της Κυριακής: «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη»

«Μέγα και ασυγχώρητο λάθος, δεν είχα ενημερωθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές. Η δήλωση του πρωθυπουργού στο «Βήμα της Κυριακής».

«Οφείλω μια συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής», το οποίο δημοσιεύεται την Κυριακή (7/8). Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει επίσημη δήλωση τη Δευτέρα για την υπόθεση με την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης προσθέτει για το θέμα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Μέγα και ασυγχώρητο λάθος, δεν είχα ενημερωθεί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Πηγές, πάντως, από το Μαξίμου αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει δήλωση on the record στο «Βήμα της Κυριακής», προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί επίσημα τη Δευτέρα για τις παρακολουθήσεις.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη να ενημερώσει προσωπικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά τις έρευνες μετά τις καταγγελίες για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ