- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την κατά προτεραιότητα έρευνα για το λογισμικό παρακολουθήσεων Predator ζήτησε ο Τσιάρας
Τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Δικαιοσύνης με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την ταχεία διερεύνηση των καταγγελιών που σχετίζονται με το λογισμικό Predator ζήτησε ο Κώστας Τσιάρας. Η επικοινωνία με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Την κατά προτεραιότητα εξέταση από τις εισαγγελικές αρχές της μηνυτήριας αναφοράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ζήτησε ο Κώστας Τσιάρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο για το ζήτημα των καταγγελιών περί παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων τηλεφώνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιάρας ζήτησε την κατά προτεραιότητα εξέταση των καταγγελιών που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων τηλεφώνων, καθώς το θέμα αυτό αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τη λειτουργία του κράτους δικαίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, πριν από λίγες μέρες είχε καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά, καθώς κατά τους ισχυρισμούς του, διαπιστώθηκε απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator.
Το θέμα των καταγγελιών του κ. Ανδρουλάκη απασχόλησε και την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία ήδη συνεδρίασε.
Την ίδια ώρα ο κ. Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του από τα Χανιά, τόνισε ότι «δεν είναι προσωπικό ζήτημα αλλά ζήτημα Δημοκρατίας». Και εξήγησε: «Και είναι το λιγότερο ύποπτη η στάση του Μεγάρου Μαξίμου να προσπαθεί να υποβαθμίσει αυτό το ζήτημα, διαχέοντας συνεχώς είτε από τα στελέχη της ΝΔ είτε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο fake news στην ελληνική κοινωνία. Συνεχώς προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα. Σήμερα άκουσα να υποστηρίζουν ότι είναι μια απλή κυβερνοεπίθεση. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αρνήθηκε να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ και - το κυριότερο - ακόμα και σήμερα δεν έχει ψελλίσει ούτε μια συγγνώμη»
Σταθερά υψηλότερες οι τιμές στην Περιφέρεια
Ημέρα πολιτικών εξελίξεων
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.