Πολιτικη & Οικονομια

Marketing in Practice: Μάρκετινγκ στην αγορά ακινήτων

Το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice and more για το μάρκετινγκ στην αγορά των ακινήτων.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θέμης Σαρανταένας και Μαρία Νασκούδη συζητούν στην τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice and more.

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών: Θέμης Σαρανταένας και Μαρία Νασκούδη συζητούν στην τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice and more.

Κάθε εβδομάδα ο σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης επιχειρήσεων Θέμης Σαρανταένας μέσα από τo podcast «Marketing & Business Tips» της ATHENS VOICE, με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

Στη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα «Marketing in Practice», τα επεισόδια της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε και στο athensvoice.gr, παρουσιάζει επιχειρηματικές έννοιες, παραδείγματα και προτάσεις ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.

To Real Estate Marketing είναι ένας τομέας στο μάρκετινγκ που δεν έχει αναπτυχθεί πολύ στην Ελλάδα. Οι δράσεις των μεσιτών είναι λίγες και η αποδοχή του κοινού σε τέτοιες δράσεις είναι περιορισμένη. Ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει και εφαρμόζονται δράσεις εμπνευσμένες από το εξωτερικό και το μέλλον στον τομέα αυτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την σύμβουλο ακινήτων & ιδιοκτήτρια μεσιτικού γραφείου Μαρία Νασκούδη συζητούν για το μάρκετινγκ στην αγορά των ακινήτων.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως:

  • Πώς κινείται η αγορά των ακινήτων σήμερα στην Ελλάδα;
  • Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα ακίνητο σήμερα για πουληθεί εύκολα;
  • Ποιος ο ρόλος του συμβούλου ακινήτων και γιατί πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τον/την εμπιστευτούν;
  • Ποιες οι δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας μεσίτης ακινήτων για να είναι αποτελεσματικός;
  • Ποιος ο ρόλος του μάρκετινγκ στον κλάδο αυτό;
  • Πώς το Internet έχει αλλάξει τον τρόπο που οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν ένα ακίνητο;
  • Με ποια εργαλεία μπορούμε να προωθήσουμε ένα ακίνητο;
  • Ποιες οι διαφορές Ελλάδας και εξωτερικού στο μάρκετινγκ ακινήτων;
  • Πώς η τεχνολογία (VR κλπ) έχει μπει στην επαγγελματική ενός μεσίτη;
  • Πόσο δεκτικοί μπορούν να γίνουν οι Έλληνες ιδιοκτήτες ή οι ενοικιαστές σε νέες και καινοτόμες τεχνικές Real Estate Marketing;

Παράλληλα ο Head of Digital Marketing Σπύρος Ανδριόπουλος εξηγεί πώς εφαρμόζει το μάρκετινγκ στην αγορά ακινήτων. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει το checklist για το αποτελεσματικό μάρκετινγκ ακινήτων.

Marketing in Practice SBC TV S07 Ε171 Μάρκετινγκ στην αγορά ακινήτων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ