Πολιτικη & Οικονομια

Νέα επίθεση Ερντογάν στον Μητσοτάκη: Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα

«θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρος της Τουρκίας
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρος της Τουρκίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EPA

Nέα επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείχνοντας, για άλλη μια φορά, ότι έχει ενοχληθεί από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός του είχε πει πως δεν θα κάνει δηλώσεις κατά της Τουρκίας, πως εκείνος (ο Ερντογάν) τον φιλοξένησε (τον Μητσοτάκη), συνέφαγαν και «πέρασαν δυο με τρεις εβδομάδες

«Εγώ σε φιλοξένησα σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους, αλλά μετά από 15 μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες και εναντίον μας και για το F-16… Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Η μαγκιά αυτού του λαού δεν χάφτει τέτοια… Όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο…» είπε από την πόλη Βαν.

«Η μαγιά αυτού του λαού (της Τουρκίας) δεν χάφτει τέτοιες πλάκες. Όταν πήγαν να κάνουν πλάκα οι πρόγονοί σου πριν από 100 χρόνια… Θα είναι βαρύ το τίμημα» πρόσθεσε ο Ερντογάν, που αναφέρθηκε και στην άσκηση Efes στη Σμύρνη, όπου βρέθηκε πριν από μερικές μέρες μαζί με τον ακροδεξιό εταίρο του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εξαπολύοντας και τότε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ