Πολιτικη & Οικονομια

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ποιος προηγείται στη ψηφοφορία για την Κ.Ε. - Συνεχίζεται η καταμέτρηση

Έχουν καταμετρηθεί περισσότεροι από 3.200 ψήφοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η εφορευτική επιτροπή πίσω από την κάλπη για την Κ.Ε.
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στιγμιότυπο από τη ψηφοφορία για την Κ.Ε. © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κ.Ε. - Ποιος προηγείται και ποιοι ακολουθούν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη της νέας Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου συνεδρίου.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν καταμετρηθεί πάνω από 3.200 ψήφοι, ενώ συνολικά ψήφισαν περίπου 4.500 χιλιάδες σύνεδροι. Με βάση την ενσωμάτωση μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι, προηγείται ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στη δεύτερη θέση κατατάσσεται ο μέχρι τώρα γραμματέας, Μανώλης Χριστοδουλάκης και τρίτος είναι ο επίσης στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Ξεκαλάκης. Τη πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι: Κ. Παπαδημητρίου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Σίμος Δανιηλίδης, Σωτήρης Παπαγεωργίου, Παύλος Χρηστίδης και Μιχάλης Τολίκας.

Η καταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα και να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

Νίκος Ανδρουλάκης: Όσοι εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για μια θέση δεν έχουν θέση ανάμεσά μας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κάλεσε «όσους από λανθασμένες συμπεριφορές απομακρύνθηκαν να επανέλθουν, για να χτίσουμε μαζί την επόμενη μέρα της παράταξης» και έκλεισε όμως την πόρτα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ «σ΄ όσους το εγκατέλειψαν για μια καρέκλα εξουσίας» λέγοντας: «Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Εκπτώσεις στις αξίες μας δεν θα γίνουν».
 
Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του μετά το μεσημέρι, με την οποία συνόψισε τις τριήμερες εργασίες του 3ου Συνεδρίου του κόμματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε « Η προσπάθεια μας δεν κοιτάζει το ταβάνι των δημοσκοπήσεων».
 
«Δεν πρέπει αυτό που έγινε τρείς μέρες εδώ να είναι η ηχώ του δωματίου. Πρέπει να γίνει η φωνή της κοινωνίας. Να δείξουμε ότι αλλάζουμε», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μίλησε για μια νέα εποχή ενότητας - πολιτικής αυτονομίας και ανανέωσης, όπως έχει δεσμευθεί.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ