Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης για Πάτρα 3 παιδιά: «Είμαι σοκαρισμένος» (βίντεο)

«Συγκλονιστική υπόθεση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην Πάτρα και τα τρία νεκρά παιδιά, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια «συγκλονιστική υπόθεση».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Πάτρα όπου βρίσκεται, δήλωσε σοκαρισμένος από τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για παιδοκτονία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, χορήγησε κεταμίνη σε θανατηφόρα δόση στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξη που έδωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Ionian TV, επεσήμανε ότι «είναι συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών».

Και πρόσθεσε: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει όπως πρέπει τη δουλειά της», επεσήμανε, δηλαδή να αποκαλυφθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα παιδιά αυτά έχασαν τη ζωή τους».

«Είμαι σοκαρισμένος. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό και πρέπει να πέσει άπλετο φως σε αυτήν τη σοκαριστική, συγκλονιστική υπόθεση» ανέφερε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Κριτική Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για την ενεργειακή κρίση

Στα πολιτικά της συνέντευξης, ο Ν. Ανδρουλάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την απουσία στρατηγικού σχεδίου στα ενεργειακά, για τις επιλογές στην οικονομία και τη φορολογία.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο που θέλει να διαδραματίσει το ΚΙΝΑΛ από την πρώτην εκλογική Κυριακή. Παράλληλα, εξαπάλυσε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ένα «κόμμα κλειστών τειχών».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις