- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σπ. Λιβανός: Το «εποποιία» το είπα ειρωνικά στον Δούκα
Αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά την τελετή παραλαβής-παράδοσης
Ο απερχόμενος υπουργός Σπήλιος Λιβανός απολογήθηκε ειλικρινά -όπως είπε- για το περιστατικό στη Σπάρτη που τον οδήγησε σε παραίτηση.
Σε απολογισμό του έργου του, με εκτενείς αναφορές στο περιστατικό που οδήγησε στην έξοδό του από το κυβερνητικό σχήμα, προχώρησε ο Σπήλιος Λιβανός o οποίος απολογήθηκε ειλικρινά -όπως είπε- για το περιστατικό στη Σπάρτη.
Ο κ. Λιβανός είπε ότι υπέβαλε την παραίτησή του ενώ ήταν στο συμβούλιου υπουργών της ΕΕ Στρασβούργο, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό.
Παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να ήταν πιο επικριτικός στις δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα και ότι προσπάθησε με τη λέξη «εποποιία» που είπε ειρωνικά, να υπερκεράσει εκείνες τις δύσκολες στιγμές. «Χρειαζόταν πιο καταδικαστική αντιμετώπιση. Προφανώς έκανα λάθος», είπε ο Σπήλιος Λιβανός.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάμερες τον έδειξαν να επικροτεί τα όσα περιέγραφε ο δήμαρχος Σπάρτης, ο οποίος ενθυμούμενος τη θητεία του ως υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών το 2007 περιέγραφε το πώς κερδήθηκαν οι εκλογές εκείνη τη χρονιά από την τότε κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, δίνοντας τριχίλιαρα σε όποιον έκανε μια απλή δήλωση.
Αναφερόμενος τέλος στο έργο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε ότι επί πανδημίας οι αγρότες στηρίχθηκαν με πάνω από 1 δισ. ευρώ και εξασφαλίστηκαν περισσότερα από 22 δισ. ευρώ από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.