- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλογρίτσας: Ο Παππάς ήταν ο οργανωτής του στημένου διαγωνισμού
«Αυτός ήταν που έκλεισε τη συμφωνία με τον λιβανέζικο όμιλο CCC για τα 3 εκ. Ευρώ»
Ολοκληρώθηκε η απολογία του Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και τον ρόλο του Νίκου Παππά.
Την επιμονή του κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε όσα έχει ήδη καταγγείλει, εξέφρασε ο επιχειρηματίας και εργολάβος δημοσίων έργων Χρήστος Καλογρίτσας, σχετικά με το παρασκήνιο που προηγήθηκε της συμμετοχής του στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σημερινής του απολογίας, ο επιχειρηματίας επανέλαβε όσα είχε αποκαλύψει με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στη Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της αντιδικίας με τον λιβανέζικο όμιλο CCC. Στην αναφορά του αυτή ο κ. Καλογρίτσας έκανε λόγο για εικονική συναλλαγή εταιρείας του με τον λιβανέζικο όμιλο, από την οποία, όπως υποστηρίζει, του δόθηκαν τρία εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ακόμη, απέδιδε στον τότε υπουργό Νίκο Παππά, ρόλο «οργανωτή» στο σχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, με σκοπό «την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που εκπροσωπούσε και ενδεχομένως τη χειραγώγηση ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης και τον επηρεασμό του τηλεοπτικού κοινού».
Τώρα, κατά τη διάρκεια της σημερινής του απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας, ο κ. Καλογρίτσας ρωτήθηκε αν στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είχε διαδραματίσει ρόλο κάποιο άλλο πρόσωπο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός του κ. Παππά. Στην ερώτηση αυτή ο επιχειρηματίας, φέρεται να απάντησε ότι δεν επιθυμεί να αναφερθεί σε άλλα πρόσωπα. Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Καλογρίτσας ρωτήθηκε αν πριν προχωρήσει στις επίμαχες καταγγελίες για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, είχε έρθει σε συμφωνία με κάποιο άλλο πρόσωπο και απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν του το επιτρέπει η ιστορία του. Μάλιστα, φέρεται να κατέθεσε πως όσες φορές αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πάντα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σε δήλωσή του ο συνήγορος του κατηγορούμενου επιχειρηματία, Ανδρέας Λοβέρδος, πάλεψε και παλεύει για την αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία, όπως είπε, έχει σημαντικό χαρακτήρα όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία της Πολιτείας αλλά και για την αποκατάσταση του ιδίου και των μελών της οικογένειάς του. Ακόμη, όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος ο εντολέας του παλεύει και για την αποκατάσταση της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του ως πολιτικό πρόσωπο, το οποίο σέβεται και υπολήπτεται ακόμη και τώρα την Αριστερά.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.