- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης σε αστυνομικό: «Να δεις πού θα σε στείλω» - Η κατάθεση
Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για το επεισόδιο σε ταβέρνα στο Μοσχάτο
Ο αστυνομικός που δέχτηκε απειλές από τον Παύλο Πολάκη, επειδή έκοψε πρόστιμο σε υπάλληλο που δεν φορούσε μάσκα σε ταβέρνα, κατέθεσε τι ακριβώς συνέβη.
Την κατάθεση που έδωσε ο αστυνομικός για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Α' Πειραιώς της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχείρησε να αποτρέψει τον αστυνομικό να επιβάλει το πρόστιμο σε υπάλληλο για τη μη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, ενώ δεν δίστασε να τον απειλήσει με δυσμενή μετάθεση.
«Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω» αναφέρει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη.
«Στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνα "Ψ....", διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος Πολάκης Πολάκης (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσια μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε. Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί» προσθέτει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός.
Μπουτσικάκης για Πολάκη: «Απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας»
«Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! "Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω".
» Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Αλέξη Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής Α' Πειραιώς της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης για τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και το επεισόδιο με τον αστυνομικό που πήγε να κόψει πρόστιμο σε υπάλληλο που δεν φορούσε μάσκα και δέχτηκε απειλές από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!👇 pic.twitter.com/NBHQz62hpi
— Boutsikakis Christoforos (@BoutsikakisChr) January 15, 2022
Σε ανακοίνωσή της για τον Πολάκη η ΝΔ αναφέρει ότι «απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.