Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης σε αστυνομικό: «Να δεις πού θα σε στείλω» - Η κατάθεση

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για το επεισόδιο σε ταβέρνα στο Μοσχάτο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αστυνομικός που δέχτηκε απειλές από τον Παύλο Πολάκη, επειδή έκοψε πρόστιμο σε υπάλληλο που δεν φορούσε μάσκα σε ταβέρνα, κατέθεσε τι ακριβώς συνέβη.

Την κατάθεση που έδωσε ο αστυνομικός για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Α' Πειραιώς της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχείρησε να αποτρέψει τον αστυνομικό να επιβάλει το πρόστιμο σε υπάλληλο για τη μη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, ενώ δεν δίστασε να τον απειλήσει με δυσμενή μετάθεση.

«Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω» αναφέρει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός για το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη.

«Στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνα "Ψ....", διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος Πολάκης Πολάκης (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσια μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε. Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί» προσθέτει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός.

pavlos-polakis-prostimo.jpg

Μπουτσικάκης για Πολάκη: «Απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας»

«Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! "Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω".

» Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Αλέξη Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής Α' Πειραιώς της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης για τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και το επεισόδιο με τον αστυνομικό που πήγε να κόψει πρόστιμο σε υπάλληλο που δεν φορούσε μάσκα και δέχτηκε απειλές από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Σε ανακοίνωσή της για τον Πολάκη η ΝΔ αναφέρει ότι «απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ