Πολιτικη & Οικονομια

Πλεύρης για Πολάκη: «Πέρασε η εποχή του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"»

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το επεισόδιο με τον αστυνομικό στην ταβέρνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνος Πλεύρης και Παύλος Πολάκης
Θάνος Πλεύρης και Παύλος Πολάκης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θάνος Πλεύρης, σε μήνυμά του για το επεισόδιο Πολάκη με αστυνομικό για το πρόστιμο στην ταβέρνα, ξεκαθάρισε ότι «πέρασε η εποχή του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"».

Στο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη και τον αστυνομικό που έκοψε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων και στους ελέγχους που θα συνεχίσουν να γίνονται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Στο μήνυμά του κάνει λόγο για «απειλές αχρείων και όσων τους καλύπτουν, όποιο αξίωμα και να έχουν». Κλείνοντας, επισημαίνει με νόημα ότι «η εποχή του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" έχει περάσει».

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που έκοψε το πρόστιμο σε υπάλληλο της ψαροταβέρνας στο Μοσχάτο επειδή δεν φορούσε μάσκα, ανέφερε ότι ο Παύλος Πολάκης τού είπε «να δεις πού θα σε στείλω».

«Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους που επιχειρούν ελέγχους για τη διασφάλιση των υγειονομικών μέτρων. Να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να πτοούνται από τις απειλές αχρείων και όσων τους καλύπτουν, όποιο αξίωμα και να έχουν. Η εποχή του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" έχει περάσει», το μήνυμα Πλεύρη για Πολάκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ