Πολιτικη & Οικονομια

Πλεύρης για Πολάκη: Fake news-Καλεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Η έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνος Πλεύρης για Πολάκη
Θάνος Πλεύρης © EUROKINNISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Θάνος Πλεύρης για ανάρτηση Πολάκη: Fake news - Ντροπή να λέει ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη Όμικρον.

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, προκάλεσε η νέα ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη Όμικρον.

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη "Όμικρον", καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί», αναφέρει, σε δηλωσή του, ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πλεύρης προσθέτει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».

Μετάλλαξη Όμικρον - Η ανάρτηση Πολάκη 

Σημειώνεται ότι ο Πάυλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι «ποντάρατε όλη την αντιμετώπιση ΜΟΝΟ στον εμβολιασμό. Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχώς η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ