Πολιτικη & Οικονομια

Όταν βγαίνουν οι αρκούδες

Τα δελτία Τύπου έρχονται βροχηδόν. Εκδηλώσεις, πάρτι, ομάδες...

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 271
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
7399-16686.jpg

Τα δελτία Τύπου έρχονται βροχηδόν. Εκδηλώσεις, πάρτι, ομάδες... Γίνονται πολλά στην γκέι Αθήνα, κυρίως πάρτι σε μπαρ, αλλά μην τα σνομπάρουμε, γιατί μέσα από εκεί συχνά γνωρίζουμε αξιόλογους ανθρώπους. Βέβαια είναι λίγο αστείο να γράφω για τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, αφού πιο συχνά πάω για αξονική τομογραφία παρά σε μπαρ και κλαμπ. Τουλάχιστον δεν μπορώ να κατηγορηθώ για μεροληψία – περισσότερο για οπτική ζαλισμένου τουρίστα.

Ελπίζω λόγω καιρού να μην έχετε ήδη βάλει κρέμες νυκτός και να ετοιμάζεστε για τη χειμερία νάρκη, γιατί οι αρκούδες πρέπει να μείνουν ξύπνιες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη βδομάδα που ετοιμάζονται όχι ένα αλλά δύο πάρτι για την bear κοινότητα της πόλης. Grrreek Bears και Second Skin με leather party στις 24 στο Big Bar και Bears Night από τους Bearwoof στις 25 στο Fou Club. Περισσότερες ζουμερές λεπτομέρειες την επόμενη βδομάδα. Δείτε και τα σάιτ τους:  www.fouclub.gr, www.bigbar.gr

Στο μεταξύ, αύριο Παρασκευή 18, από τις 21.00, το Fcuk διοργανώνει βραδιά Athens Fist, με προσκεκλημένο τον πορνοστάρ Cristian Torrent, για όσους δεν τους αρκούν τα τρυφερά χάδια.

Τι κάνετε Πέμπτη με Σάββατο; Μια ωραία επιλογή είναι το Kazarma Club, που άνοιξε και πάλι μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και σας περιμένει από Πέμπτη μέχρι Σάββατο μετά τις 23.00 για χορό και φλερτ. Κάθε Πέμπτη έχει ελληνική βραδιά, με μπάρμαν τον Σωτήρη. Κάθε Σάββατο ο Dj Mario K. επιστρέφει στα ντεκ του Kazarma μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας.

Το Mybar γιορτάζει το τέλος του καλοκαιριού όχι με μαγιό πάρτι, όπως η Alexander Sauna, αλλά με Λιμανάκια πάρτι την Κυριακή 20/9. Άκουσα ότι θα φέρουν βράχια, οπότε προσοχή στις γόβες. Αν έχει μεγάλες κοτρόνες από παπιέ μασέ μπορείτε να κάνετε επίδειξη τους κόποις αποκτηθέντες μύες σας εκσφενδονίζοντάς τις σε κάποιο αγόρι για να τραβήξετε την προσοχή του.

Μια και μιλάω για την Alexander, τον άλλο μήνα ετοιμάζει Dark Naked Sauna πάρτι, αλλά οι λεπτομέρειες είναι ακόμη επτασφράγιστο μυστικό (μπλοφάρω, αλλά αποκλείεται ο Κώστας να μην ετοιμάσει κάποια έκπληξη). Για τις διάφορες προσφορές (θεματικές μέρες, εκπτώσεις, δύο-σε-ένα, όλοι για έναν κι ένας για όλους), μπείτε στο alexandersauna.com, όπου τα λέει όλα με πετσέτα και σαγιονάρα.

3η Ομάδα Ανταλλαγής Απόψεων για Γκέι Άντρες

Τι σημαίνει να είσαι γκέι και άντρας; Πώς μας επηρεάζει η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς είναι οι ερωτικές σχέσεις μας; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Τι είναι πραγματικά ασφαλέστερο σεξ; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Ποια στερεότυπα για τους γκέι κυριαρχούν; Ποια μας συμφέρουν; Ποια μας ενοχλούν; Ποια εκμεταλλευόμαστε κι εμείς οι ίδιοι;

Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν στην ομάδα στήριξης και ανταλλαγής απόψεων που οργανώνει για δεύτερη χρονιά το 10%. Η περσινή συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που δημιουργήθηκαν δύο ομάδες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανώνυμη. Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας, ξεκινά τον Οκτώβριο και συναντιέται μία φορά τη βδομάδα για 8 εβδομάδες στα γραφεία του www.10percent.gr (πλ. Βικτωρίας). Για δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνήστε 210 8811.144, 210 8619.852 & 694 9931484 για να κανονίσετε προσωπική συνάντηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ