- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αποσύρεται ο Κεγκέρογλου
«Η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα»
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αποσύρεται ο Βασίλης Κεγκέρογλου - Η ανακοίνωσή του - «Συνεχίσω από τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο».
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου με ανακοίνωση του αναφέρει πως αποσύρει την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Κεγκέρογλου χθες, 20 Οκτωβρίου, κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η ανακοίνωση του Βασίλη Κεγκέρογλου
«Προτεραιότητα μου η ενότητα, η μαζική συμμετοχή και η λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Η υποψηφιότητά μου, αποτέλεσμα του πολιτικού κενού που δημιουργήθηκε μετά τηνασθένεια της Προέδρου μας, στόχευσε να προσθέσει αξία και δυναμική στη στρατηγική τηςαυτόνομης πορείας με σοσιαλδημοκρατική ταυτότητα, όπως την διαμόρφωσε η Φώφη Γεννηματά αλλά και να συμβάλει στη μαζική συμμετοχή των πολιτών στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.
Οπως είχα δηλώσει με ειλικρίνεια και παρρησία, έγκαιρα και δημοσίως, η υποψηφιότητα του Προέδρου, Γιώργου Παπανδρέου, αλλάζει τα δεδομένα, όχι μόνο στο Κίνημα Αλλαγής αλλά και σε όλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αξιολογώντας, λοιπόν, τα νέα δεδομένα και μετά από διαβούλευση με τους συνεργάτες μου, ηαπόφαση μου είναι να συνεχίσω από τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. την πολύ σημαντική και απαιτητική δουλειά του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή, ιδιαίτερα αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο και να μη συμμετέχω ως υποψήφιος στις διαδικασίες ανάδειξης Προέδρου, συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις στην ενότητα του Κινήματος Αλλαγής και στηνεπανασύνδεσή του με την κοινωνία.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες, συντρόφους και συντρόφισσες πουανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνητους με κάθε πολιτική μου ενέργεια και πράξη. Είναι αυτονόητο ότι οι υπογραφές ανήκουν στους ίδιους, δεν εκχωρούνται και δενμεταβιβάζονται.
Η επιλογή του νέου Προέδρου είναι απόφαση του καθένα και της καθεμιάςπου θα συμμετέχει στις εκλογές. Βασικό κριτήριο είναι η δυνατότητα κάθε υποψηφίου νααντιπολιτευθεί υπεύθυνα και δυναμικά την Κυβέρνηση της Ν.Δ και να αντιπαραθέσει τηναυτόνομη πολιτική μας ταυτότητα και ολοκληρωμένη πρόταση στην αδύναμη, ανεπαρκή καιαναξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στο Reuters
«Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Οι δύο πρόεδροι ζητούν επίσημη ενημέρωση και χάραξη της εθνικής γραμμής
«Η χώρα μας έχει εξελιχθεί σε πρωτοπόρο ως προς αυτά τα προγράμματα, ενώ ήμασταν ουραγοί», είπε ο πρωθυπουργός
Σε ετοιμότητα το ΥΠΕΞ για την επιστροφή των εγκλωβισμένων πολιτών μόλις ανοίξει ο εναέριος χώρος
Συζήτηση για Ιράν και Λίβανο με έμφαση στη σταθερότητα της περιοχής
«Ο homo economicus δεν είναι homo sapiens», δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Εντός του 2026, 5.000 μόνιμες προσλήψεις και 3.000 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού
«Δεν θα εγκαταλείψουμε όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Διαβεβαιώσεις για επάρκεια προϊόντων , με πάνω από 500 έλεγχους σε λίγα 24ωρα
Τι συζήτησαν οι δύο υπουργοί
Ποιοι εκπρόσωποι θα συμμετέχουν
«Το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα - Αναγκαίο να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
Το χιουμοριστικό σχόλιο πριν το τετ α τετ
«Η στήριξη της Ελλάδας στην Κύπρο είναι διαρκής»
«Προτεραιότητα ο επαναπατρισμός των εγκλωβισμένων Ελλήνων»
Το δυστύχημα των Τεμπών και το «καπέλωμα» της συγκέντρωσης
Το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη συνάντησή του με τον Νίκο Χριστοδουλίδη
«Η Αθήνα αξίζει να ανθίζει, πέρα από πρόσωπα και θητείες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.