Πολιτικη & Οικονομια

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Θόδωρος Ιγνατιάδης

Σε ηλικία 57 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Θόδωρος Ιγνατιάδης
Ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Θόδωρος Ιγνατιάδης © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θόδωρος Ιγνατιάδης: Πέθανε μόλις στα 57 του χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ - Το «αντίο» της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Θόδωρος Ιγνατιάδης. 

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στη Θέρμη, τον τόπο καταγωγής του. 

«Ο Θόδωρος Ιγνατιάδης ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς αλλά και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θέρμης και από το 2014 μέχρι και σήμερα περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνη του 2012 υπήρξε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συμμετείχε επίσης στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ», σημειώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση για την απώλεια του. 

Θόδωρος Ιγνατιάδης: Ποιος ήταν ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ - Η ανακοίνωση της ΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά τον Θόδωρο Ιγνατιάδη.

«Η ΚΕ του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος έφυγε πρόωρα σήμερα από τη ζωή.

Ο σύντροφος Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ακολούθησε το επάγγελμα του κτηνίατρου.

Εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ το 1983 και το 1985 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1991 πέρασε αποκλειστικά στη δουλειά του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες χρεώσεις. Από το 2004 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ανατολικής Υπαίθρου.

Ο σ. Θόδωρος Ιγνατιάδης ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς αλλά και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θέρμης και από το 2014 μέχρι και σήμερα περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνη του 2012 υπήρξε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συμμετείχε επίσης στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ.

Ο σύντροφος Θόδωρος, σύντροφος συνεπής, εργατικός και ακούραστος σε όλη την κομματική ζωή του υπερασπίστηκε με σταθερότητα την πολιτική του ΚΚΕ.

Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του σ. Βίκυ, στα δύο του παιδιά, σ. Γιάννη και Χρήστο, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του συντρόφου Θόδωρου θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 17.00 στη Θέρμη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ