Πολιτικη & Οικονομια

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση επιδιώκει να είναι κυβέρνηση των έργων

Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 176 εργατικών κατοικιών του οικισμού «Κέρκυρα V» του OAEΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 176 εργατικών κατοικιών του οικισμού «Κέρκυρα V» του OAEΔ παρουσία του Κωστή Χατζηδάκη
Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 176 εργατικών κατοικιών του οικισμού «Κέρκυρα V» του OAEΔ παρουσία του Κωστή Χατζηδάκη

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει να είναι κυβέρνηση των έργων - Παραδόθηκαν οι 176 εργατικές κατοικίες στους δικαιούχους.

Στην παράδοση των 176 εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους του οικισμού «Κέρκυρα V» μετά από συνολικά 14 χρόνια παραβρέθηκε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Σήμερα μια μικρή "Οδύσσεια" ολοκληρώνεται. Οι 176 εργατικές κατοικίες παραδίδονται επιτέλους σε πολίτες που τις είχαν ιδιαίτερα ανάγκη. Η πρόοδος που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο καταλύτης προκειμένου να φτάσουμε στην παράδοση. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει να είναι κυβέρνηση των έργων», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας που παρέδωσε ο ίδιος το κλειδί σε έναν από τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών.

Τον υπουργό συνόδευε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την τμηματική παράδοση των εργατικών κατοικιών στο νησί, πριν από έξι μήνες.

hatzidakis.jpg

«Κάθε κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη ανεξαρτήτως του πολιτικού της χρώματος να είναι προσανατολισμένη στο έργο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία, ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί μας. Επιδιώκουμε να είμαστε προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα», τόνισε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, μετά το πέρας του αγιασμού των εργατικών κατοικιών ο κ. Χατζηδάκης.

Νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα, επισκέφθηκε απροειδοποίητα τον ΕΦΚΑ Κέρκυρας, ξαφνιάζοντας τους εργαζομένους, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, που δεν πίστευαν όπως είπε «πως τους επισκέπτεται ο ίδιος ο υπουργός».

kx_kerkyra_1_1.jpg

Στο πλαίσιο των επαφών του σήμερα ο κ. Χατζηδάκης θα επισκεφθεί τον ΟΑΕΔ Κέρκυρας και κατόπιν θα έχει συνάντηση με τη δήμαρχο Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου στο ιστορικό δημαρχείο της πόλης, ενώ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του νησιού.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του υπουργού Εργασίας αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα με την επίσκεψή του στο έργο διαχείρισης απορριμμάτων στην Κέρκυρα, καθώς στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του νησιού.

«Τα καινούργια περιφερειακά αεροδρόμια είναι ένα στολίδι και πραγματικά είμαι περήφανος και για τη δική μου συμβολή σε αυτά» κατέληξε ο υπουργός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ